AYAKKABI KIŞ MODELLERİ İZMİR FUARI’NDA

  • 0
  • 2.229
Yazı Boyutu:

Ayakkabı Kış - 32. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı 31 Mayıs – 03 Haziran tarihleri arasında 2012 Sonbahar - 2013 Kış sezonu Ayakkabı sektörünün İzmir buluşması başlıyor. 
 
Kış sezonu ürünlerinin sergileneceği ve yalnızca profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak gerçekleşecek fuara, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile  çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan 150’yi aşkın firma katılıyor.
Fuara İzmir’in yanısıra Adana, Ankara, Çorum, Konya, Gaziantep, İstanbul, Konya,  Sakarya, Trabzon ve Tayvan’dan katılımcı firma geliyor.
Türk profesyonel ziyaretçisi’nin yanısıra Azerbaycan, BAE, Irak, İsrail,  Rusya,  Hırvatistan, Suriye, Slovakya, Suudi Arabistan, Macaristan ve Yunanistan’dan alıcı bekleniyor.
İZFAŞ, yılda iki kez düzenlediği  İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası, EGEAYSAD–Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği işbirliği ve sektör temsilcilerinin destekleriyle gerçekleştiriyor.
 
İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir ÖRS “İzmir’in, öncü fuarcılık şirketi olarak hedefimiz yine başarılı organizasyonlara imza atmaktır. Bu fuarlar sayesinde İzmir, bu sektörlerde dünya çapında tanınan bir marka haline gelmiştir. Bölgenin, ihracat ve istihdam potansiyeli yüksek sektörlerine yönelik profesyonel ihtisas fuarlarından olan Ayakkabı Kış Fuarıda istikrarlı büyümesine devam etmektedir. Başarılarının devamını diliyorum dedi. 148 firmanın katıldığı  Ayakkabı Kış 2011’e 20 ülke ve 60 ilden toplam 9.142 profesyonel ziyaretçi gelmişti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv