Ayda 550 Liraya keyifli yaşam evleri

  • 0
  • 984
Yazı Boyutu:

İzmir’in 11 ilçesinde 11 kentsel dönüşüm projesine imza atan Ege-Koop’un 184 konuttan oluşan projesi Keyifli Yaşam Evleri’nde 3. Etap başladı. Projenin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Her yönüyle sıra dışı bir proje. İster yatırım amaçlı ister oturmak üzere alınsın, ortaklar büyük kazanç sağlayacak”  dedi. 
 
Sektöre önemli hareketlilik getirecek fiyat düzenlemesi ile Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri’nden konut sahibi olmak isteyenler, 0.72’den başlayan Ege-Koop kefaletinde özel faiz oranı ve aylık sadece 550’er liralık ödemelerle bu hayallerini gerçekleştirebilecek.
 
30 yılda 26 bin insanı ev sahibi yapan Ege-Koop, Gediz Üniversitesi ile Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’in hemen yanında iki katlı evlerden oluşan yepyeni bir yaşam alanı kuruyor. Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri’nin blokları hızla yükselirken ortak sayısı da artıyor.
 
1+1 95 BİN LİRA… 2+1 130 BİN LİRA… 2014’TE TESLİM!
Hem İzmir’in gözde eğitim kurumu Gediz Üniversitesi’ne hem de Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’e sadece 5 dakika mesafede yer alan proje, 30 dönümlük alanda 19 blok ve 184 konuttan oluşuyor. 2 tip projenin hayata geçirildiği bu özel sitede 50 metrekalelik 1+1 daireler 95 bin, 77 metrekarelik 2+1 lüks daireler ise 130 bin liraya sahiplerini bekliyor.  Yaklaşık 15 milyon dolara mal olacak projenin ilk iki etabı tamamlandı, 3. Etap için çalışmalara başlandı. 3. Etap kampanyası ile Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri Şantiye binası ziyaretçi akınına uğradı. Örnek daire özelliklerini gören ziyaretçiler, kullanılan malzemelerin kalitesi ve projenin güzelliği konusunda ortak görüş belirtti.
 
KUPON YATIRIM
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Keyifli Yaşam Evleri Projemiz, gelişmiş batı ülkelerindeki uygulamalardan yararlanılarak hazırlandı. İki çok önemli yaşam alanına komşu olacak olması da artı bir değer sağlıyor. Biri çok kısa bir zaman diliminde gerek ulusal gerekse uluslar arası eğitim alanında büyük başarı kat etmiş olan Gediz Üniversitesi. Bir diğeri ise yine EGE-KOOP’un inşa ettiği bin villadan oluşan Villakent. Sosyal donatıları ile spor tesisleri ile Avrupai bir yaşam standardına sahip. İşte tüm bunlar Keyifli Yaşam Evleri Projemizin değerine değer katıyor. İster yatırım amaçlı ister kullanmak üzere alınsın ciddi bir kazancı barındırıyor bünyesinde” dedi.
 
 
FARK YARATAN ÖZELLİKLER
İKİ KATLI BLOKLARDA
•          1+1 (50 M2) VE 2+1 (77 M2) LÜKS DAİRE SEÇENEKLERİ,
•          İKİ KATLI 10 DAİRELİK BLOKLARDA GRUPLARA ÖZEL İMKAN- ÖĞRENCİ YURDU OLABİLECEK NİTELİKTE ÖZEL BLOKLAR
 
SOSYAL TESİS
•          4 DÖNÜM ALANDA; BASKETBOL, VOLEYBOL SAHASI, BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU, YÜZME HAVUZU, KAFETERYA VE SOSYAL TESİS
•          HER DAİREYE 1 OTOPARK
 
BOTANİK
•          30 DÖNÜMLÜK PROJE ALANININ YÜZDE 85'İ YEŞİL ALAN
•          PROJEDE KİŞİ BAŞINA 90 METREKARE YEŞİL ALAN
 
RAHAT ULAŞIM
•          İZBAN ULUKENT İSTASYONU VE İZMİR ÇEVRE YOLU SEYREK  KAVŞAĞI'NA 10 DAKİKA FOÇA’YA 20 DAKİKA MESAFEDE
•          BELEDİYE OTOBÜSÜ GÜZERGAHINDA
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv