AYOSK Ege Kupası'nda muhteşem final

AYOSK’un Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2022 AYOSK Ege Kupası‘nın deprem nedeniyle ertelenen Ödül Gecesi, Mavişehir Sports International ZAZ Cafe & Bar’da yapıldı.

  • 0
  • 577
AYOSK Ege Kupası'nda muhteşem final
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

AYOSK’un Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2022 AYOSK Ege Kupası‘nın deprem nedeniyle ertelenen Ödül Gecesi, Mavişehir Sports International ZAZ Cafe & Bar’da yapıldı.

Hız ve heyecanın buluşma noktası gece AYOSK Başkanı Mithat Diker'in açılış konuşmasıyla başladı.
Geleneksel Ege Kupasını geçen yıl da yaptıklarını söyleyen Diker, “Ancak 6 şubatta yaşanılan deprem nedeniyle, duyduğumuz saygı nedeniyle ertelediğimiz törenimizi bu gün gerçekleştiriyoruz. Gerek Ege Asal Motor Spor olarak, gerek AYOSK olarak 2023 yılı yarış bütçemizin üzerine bir miktar da katkı yaparak depremzedelere gönderdik. İnsan canından daha önemlisi olmaz. O acılar orada yaşanırken yarış yapamazdık’ dedi.

Kuvvet Erim’in vekil seçilmesi nedeniyle 5 yıldır yürüttüğü AYOSK başkanlığını üzerine maddi- manevi desteği koyarak bu günlere getirdiğini dile getiren Mithat Diker, “Bu güzel gecelerle, bu güzel yarışlarla bu günlere geldik. Bu da sevgili Bekir Kuvvet Erim’den çok takdir gördü. 1 Ekim’de yapılacak Otokrostan sonra sahibine, yani emanet aldığım Kuvvet Erim’e borcu olmayan bir bütçeyle devrederek İzmir Otomobil Sporları Kulübü’nü devreye sokuyorum. İzmir ve Ege’nin en eski spor klubünü genel kurulda sevgili Yonca Güngör’den devralarak iki kulüp bir kalp anlayışıyla yücelteceğiz” diye konuştu.

Milletvekilliği biten Bekir Kuvvet Erim ise Mithat Diker’in AYOSK’u yürütebilecekken kendisine devretmek istemesini saygıyla karşıladığını belirterek teşekkür etti ve “Yarışmarımız tam gaz devam edecek” dedi.

Kupa yarışlarının direktörü İksir Altıok'un kupaları verdiği Kategoride 1’de Kemal Çetinkaya birinci, Kuvvet Erim ikinci, Mehmet Cansever üçüncülük kupalarına kavuştu. Kurucu Başkan- eski milletvekili Kuvvet Erim'in kupaları verdiği Kategori 2’de Hakan Akman birinci, deneyimli pilot Mithat Diker ikinci Yasemin Erikli'de üçüncülük kupasını aldı.
Kategori 3 de Göktuğ Tuncay birinci, Kayahan Kocaçam ise ikincilik kupasının sahibi oldu. Kupalarını Aydın Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mithat Diker verdi.

Kadınlar Kategorisi’nde deneyimli yarışmacı Yasemin Erikli birincilik, kupanın yeni yarışmacısı Hassania Aktaş ikincilik, Serap Kotan üçüncülük kupasını havaya kaldırdı. 2.350 kilometrelik TransAnatolia Rally Raid yarışına katılarak 9 Eylül'de İzmir'de podyuma çıkan kulüp sporcularına da başarı ödülü kupaları verildi.
Yiğit Top'un sunuculuğu üstlendiği, Gökçe Eyüpgiller - Yücel Gezer’den oluşan Saf Akustik’in nostaljik şarkılarıyla, Serof Şef ve ekibinin lezzetli mönüsü ile renklendirdiği gecenin kusursuz geçmesi için işletmeci Özlem Girginç ve ekibi yoğun çaba harcadı.
Gecenin fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

Arşiv