BAD'dan Tire Belediye Başkanı'na kınama

  • 0
  • 769
Yazı Boyutu:

Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu, eski biröğretmen ve eski bir basketbolcu olan, aynı zamanda geçen sezon TireBelediyespor basketbol takımında antrenörlük yapan Tire Belediye Başkanı TayfurÇiçek’i kınayan bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:
“24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Tire Spor Salonu’nda oynanan TireBelediyespor-Bostanlıspor Erkekler Bölgesel Lig basketbol maçının sonbölümlerinde tribünlerde çıkan olaylarda başrolü oynayan ve küçücük kıvılcımınüzerine su yerine benzin döken Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i kınıyoruz. 

16 yaşında bir gencin söylediği sözden sonra, belediye çalışanlarınıKarşıyakalı gençlerin üzerine saldırtan ve bu da yetmiyormuş gibi, şereftribünündeki misafirlerini bırakarak belediye başkanına yakışmayacak ağzaalınmayacak sözleri söyleyen başkan Çiçek’in bu tavrı fair play olgularına veinsanlığa ters düşmektedir.
 15-16 yaşındaki gençlerin üzerineküfürlerle yürüyüp, (dağıtın şunları) emrini veren Tire Belediye Başkanı veeski basketbolcu Tayfur Çiçek’in, eski bir öğretmen olup da öğretmenlerin enkutsal gününde böyle bir hareketle Türk Basketbolu adına leke sürdürmesini vebir camia, bir kentin geleceğiyle oynamasına üzülerek şahit olduk.
Olayı tüm Tire’ye ve Tire Belediyespor’a mal etmek de haksızlık olur. Sahaiçinde kardeşçe başlayan ve aynı şekilde kucak kucağa biten maçı geren,olayları meydana getiren ve büyüten Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’ibasketbol adına özür dilemeye davet ediyoruz.
Basketbol Adamları Derneği olarak her zaman temiz basketbolun yanındaolduğumuzun da bilinmesini istiyoruz. Karşıyakalı gençleri de tribünlerde dahadikkatli olmaya davet ediyoruz.”
Basketbol Adamları Derneği (BAD) Yönetim Kurulu
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv