BAD'ın Bergama'daki Fair Play Ödülleri Rusya ve Aydın'a gitti

  • 0
  • 1.245
Yazı Boyutu:

BAD (Basketbol Adamları Derneği) 3. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası'nda Rusya'nın St. Petersburg ve Aydın Efeler ekiplerinicentilmen takım olarak seçti ve "BAD Fair Play Ödülü" verdi. Ödülleriiki takıma BAD Yönetim Kurulu üyesi Sezayi Erdül taktim etti.
Bergama Belediyesi'nin desteği ile ve Barilla Makarna'nınsponsorluğunda gerçekleştirilen 3. Uluslararası Bergama Veteran Basketbol Turnuvası'nda erkekler ve bayanlarda şampiyonluğuGalatasaray veteranlar takımları kazandı. Belediye Spor Salonu'nda,12 Erkek ve 7 Kadın takımdan, 40 yaş üstü ünlübasketbolcuların 3 gün boyunca kıyasıya mücadele verdiği turnuva birbirindenrenkli görüntülere sahne olurken turnuva süresince bütün maçlarda ortak slogan"Bütün Basketler Soma İçin" oldu. Çekişme ve mücadeleden çokfair-play ruhunun yaşatıldığı müsabakalar büyük ilgi gördü. BAD'ın fair play ödülü de ilgi ve takdirle karşılandı.


Basketbol Adamları Derneği Başkanı, TMOK Fair Play Komisyonu Üyesi Avni Erboy,"TMOK Fair Play Komitesi onayıyla tüm spor organizasyonlarında fair play'iön plana çıkarmak istediklerini ve bu amaçla da bu tip organizasyonlarda FairPlay (Centilmen takım) ödülü verdiklerini ifade ederek, şampiyon olan,dereceye giren ve fair play (Centilmen takım) ödülü kazanan ekiplerikutladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv