Başkan Bülent Soylu Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

  • 0
  • 716
Başkan Bülent Soylu Çalışma Arkadaşlarıyla Bayramlaştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kurban Bayramı öncesi belediye personeliyle bayramlaştı.
Kurban Bayramı öncesi Menderes Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleşti. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ilk bayramlaşmayı sahada çalışan personel ile yaptı. Temizlik İşleri Garajı’nda gerçekleşen bayramlaşmanın ardından Başkan Soylu, ikinci bayramlaşmayı hizmet binasında ki personel ile gerçekleştirdi.

Teröre lanet
Bayramlaşmada konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ne yazık ki artan terör olayları nedeniyle bayramı buruk geçireceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. İnşallah bu zor günleri de geride bırakacağız. Yaşanan terör olaylarını bir kez daha lanetliyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Soylu, “ Bu dönemde birlik ve beraberliğimiz daha da artıyor. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin de kalkınması adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Hep birlikte Menderesimizin hak ettiği noktaya gelmesi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadarki sürede bunu ortaya koyduk. Bundan sonrada böyle olacağına inancım tam. İnşallah güzel ilçemiz bizlerin gayretli çalışmasıyla daha da güzel bir hale bürünecek” diye konuştu.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv