Başkan Kürüm, engellilerle buluştu

  • 0
  • 1.020
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm,İhsan Alyanak Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, engelliler ve aileleriile buluştu.

KarabağlarBelediyesi Meclis Üyeleri Serdar Kuçhan, Uğur Yelekli, Karabağlar BelediyesiBaşkan Yardımcısı Nazmi Marangoz, Başkan Danışmanı Enver Öktem’in de katıldığıetkinlikte, Başkan Kürüm engelliler ve aileleri ile biraraya geldi, sorunlarınıdinledi, sohbet etti. Karabağlar’da yapılan her projenin engellilelerin dekullanımına yönelik planladığına dikkati çeken Kürüm, “Engelsiz bir ilçeyaratmak için çalışıyoruz. Hatay’da engellilere özel bir park yaptık.Uzundere’de hayata geçirdiğimiz Rekreasyon Alanı, engellilerin kullanacağışekilde düzenlendi, Türkiye’nin en büyük engelli yaşam parkını, Karabağlar’akazandırıyoruz. Biz sadece ilçemizde değil, İzmir’de engellilere ve ailelerineulaşıyoruz, sorunlarına çözüm üretiyoruz. İzmir genelinde 700’ü aşkın engellikardeşimizin tekerlekli sandalye, beyaz baston, koltuk değneği gibiihtiyaçlarını çeşitli organizasyonlarla sağladık. Bugüne kadar olduğu gibibundan sonra da sizlerin yanında yer alacağız” dedi. 

T
üm Engellileler Federasyonu BaşkanıAhmet Gültekin’e plaket veren Kürüm, derneğin çeşitli organizasyonlarındaulaşım hizmetlerinin karşılanması için araç desteği sözü de verdi.  Kürüm, engellilerle hatıra fotoğrafçektirdi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aydınlık Türkiye için çalışacağız!

50 bin adet fidan dağıttı

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Arşiv