Başkan Pekdaş’tan bayramlaşma turu

  • 0
  • 477
Başkan Pekdaş’tan bayramlaşma turu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi belediye şantiyelerini gezerek çalışanlarla bayramlaştı. İlçenin farklı bölgelerine dağılmış şantiye binalarını tek tek gezen Başkan Pekdaş, görevli personelin bayramını kutladı. Çalışanların bayram sevincine ortak olan Pekdaş, hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

İYİ HİZMET YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR
Bayramlaşmaya ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden başlayan Pekdaş, burada belediye çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. Tek tek işçilerle selamlaşarak onların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Pekdaş, “Konak Belediyesi olarak İzmir’in en çok çöp toplayan belediyesiyiz. Sizler insan üstü bir çaba gösteriyorsunuz. Ben bugün burada hem bayramınızı kutlamak istiyorum hem de göstermiş olduğunuz gayretler için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İŞÇİLERDEN ÇİÇEKLİ KARŞILAMA
Ardından Ulaştırma Müdürlüğü’ne geçen Başkan Pekdaş’ı çalışanlar çiçeklerle karşıladı. Burada da görevli personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Pekdaş, tüm çalışanların aileleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diledi. Başkan Pekdaş’ın bayramlaşmalardaki son durağı ise Gediz’deki Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesi oldu. Personelle tek tek bayramlaşan Pekdaş’a işçiler adına Fen İşleri Müdürü Mücella Baytuğ çiçek taktim etti. Pekdaş, “Daha çok çalışarak hep birlikte Konaklılara en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BARIŞ VE DAYANIŞMA MESAJI
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı da yayınladı. Pekdaş mesajında, “Bayramlar dayanışmanın, kardeşliğin, barışın ve sevginin yoğun yaşandığı zamanlardır. Biz Konak’ta her zaman bu duyguları öne çıkarma iddiasındayız. Barışı, sevgiyi hakim kılan bir dünya dileğiyle herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sevdikleriyle ve aileleriyle huzurlu ve mutlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv