Başkanla şampiyonluk selfiesi

  • 0
  • 682
Yazı Boyutu:

Bornova'nınköklü spor kulüplerinden Yeşilovaspor, Süper Amatör Lig'den Bölgesel AmatörLig'e yükseldi. Önümüzdeki yılın hedefini şampiyonluk olarak belirleyenYeşil-beyazlılar şampiyonluk kupasıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı OlgunAtila'yı ziyaret etti. Futbolcular ve yönetim kadrosu Başkan Atila ile belediyeönünde şampiyonluk selfiesi de çektirdi. Başkan Atila Bornova’nın tümkulüplerinin destekçisi olacaklarını açıkladı   

İzmir Süper Amatör Ligi'nden Bölgesel Amatör Lig'eyükselen Yeşilovaspor Kulübü'nün yöneticileri, teknik kadrosu ve futbolcularışampiyonluk kupası ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaretetti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Olgun Atila'yaisminin yazılı olduğu forma ve Yeşilovaspor atkısı hediye edildi. Atila, gençfutbolcularla birlikte şampiyonluk selfiesi de çektirdi. 

Kulüp Başkanı Metin Küçükoğulları şampiyonluğubölge gençlerinden kurdukları takımla ve düşük bütçelerle elde ettiklerinedikkat çekti. Gelecek sezon hedeflerinin mutlak 3. Lig'e çıkmak olduğunubelirten Küçükoğulları, "Artık Bornova'nın profesyonel liglerde yenidentemsil edilme zamanı geldi. Önümüzdeki yıl şampiyon olup, 3. Lig'deki ilkmaçlarımızı Bornova Belediyesi'nin Doğanlar'da yapımına başladığı 10 binkişilik statta oynamak istiyoruz'' dedi. 

Tümkulüplerimizin yanındayız 
Konuşmasına geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Türkfutbolunun efsane ismi Mustafa Küçükoğuları'nı anarak başlayan  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila deyeşil-beyazlıları elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Kendisinin de birdönem kulüp yöneticiliği yaptığını hatırlatan Atila, "Takımı sakınbozmayın. Genç kadronuza sahip çıkın. Bizler Bornova Belediyesi olarak tümkulüplerimizin olduğu gibi sizlerin de yanında olmaya devam edeceğiz'' diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv