Batur Belediye personeli ile bayramlaştı

  • 0
  • 655
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye MeclisÜyeleri ile birlikte Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Meclis salonunda Belediyepersoneliyle bayramlaştı.   Narlıdere AKM’de düzenlenen bayramlaşma törenine NarlıdereBelediye Başkanı Abdül Batur, Başkan Yardımcısı Ali Ulvi Dülger, Belediye-İşSendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutuoğlu, belediye birim müdürleri, ilgenel meclis üyeleri, belediye meclis Üyeleri ve belediye personeli katıldı.  

Bayramı bayram tadıylakutlamanızı istiyoruz
Bayramlaşma töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye- İşSendikası 2 No'lu Şube Başkanı Ahmet Mutuoğlu, emek cephesinde çalışanları dahazor günler beklediğini belirterek daha çok mücadele ve birlik içerisinde olmagereksinimine ihtiyaç duyduklarına dikkat çekti. Mutuoğlu “ Bugün ne sendikalkonular ile ne dünya ne de ülke gündemi ile ilgili konular ile bir şey söylemekistemiyorum. Acı gerçeklerin hepimiz farkındayız. Bayramı bayram tadıylakutlamanızı istiyoruz. Barışın, eşitliğin, adaletin ve özgürlüklerin egemenolduğu bir bayram olmasını diliyorum. Hepinizin bayramını en içten dileklerimlekutluyorum” dedi.  

Bu hepimizin başarısıdır
Narlıdere Belediyesi personel bayramlaşmasında çalışanlarayönelik bir konuşma yapan Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur her ne kadarDünya’da ve ülkemizde bir bayram tadı olmasa da bayramların barışçı vebirleştirici ruhunun önce Türkiye’mize, sonrada Dünyaya yayılmasını diliyorumdiyerek sözlerine başladı.Batur, "Bizler ‘Narlıdere’li vatandaşlarımıza en güzelve kaliteli hizmeti nasıl verebiliriz?' konusuna odaklanmamız gerekmektedir. Başarıbizim ihtiyacımız ve çalışmakta bunun tek yoludur. Başarı için çalışmak,çalışmak ve gene çalışmak gerekir. Çalışırken dikkat etmeniz gereken bir şeydeNarlıdere Belediyesini, Belediye Başkanını, Meclis üyelerini yaptığı doğruişler ile en iyi bir şekilde temsil etmektir. Bugüne kadar NarlıdereBelediyesini temsil etmekte gösterdiğiniz hassasiyet ve başarı için hepinizeteşekkür etmek isterim. Bugün Narlıdere belediyesinin İzmir’de ve Türkiye’deörnek gösterilmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi belediye çalışanları veekibimizdir. Bu hepimizin başarısıdır. Önümüz seçim ve bu süreçte daha fazlaçalışacağız ve üreteceğiz. Vatandaşa daha fazla hizmet getirelim NarlıdereBelediyesi’nin başarılı imajını daha yükseklere taşıyalım. Biz her zaman doğruişler yapmaya ve vatandaşa doğru hizmet üretmeye mecburuz. İş te bu anlayışlaherkesin işine dört elle sarılmasını istiyor, bu duygu ve düşüncülerle buradabulunan siz değerli çalışma arkadaşlarıma ve ailelerinize iyi bayramlardiliyorum" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv