Batur'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

  • 0
  • 970
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediye BaşkanıAbdül Batur geleneği bozmadı şehit ailelerini bayramda yine Unutmadı.  Narlıdere KaymakamıAslan Osman Canbaba, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül BAtur, İlçe EmniyetMüdürü Erdal Karakaya şehit ailelerini ziyaret etti.

İşbilen, Erbay, Özbalaban,Cerit ziyaretleriyle başlandı. Şehit ailelerinin bayram mutluluğu yaşadığıgünde ziyarette bizlerde onlarda çok mutlu oluyorlar, bizde 12 yıldır herbayram yaptığımız ziyaret geleneğimizi devam ettirdik" diyen Belediye BaşkanıAbdül Batur "hem onların hatırlarını sorarken, hemde bayramlarınıkutluyoruz. Her dini bayramda yaptığımız bu güzel ziyaretten bizlerde çok mutluoluyoruz. Gelenek haline getirdiğimiz şehit aileleri ziyaretleri sonrasigördükki, canlarını bu ülkeye veren ailelerle akraba gibi olmuşuz. Onları en kıymetlilerinibu ülke topraklarına verirken, bizlerin bayramda ziyaretleri az bile. Misafirperverliklerinden dolayı bizler teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Narlıdere Kaymakamı OsmanAslan Canbaba, İlçe emniyet Müdürü Erdal Karakaya Narlıdere Dinlenme ve Bakımevindeki yaşlıların bayramlaşma proğramına katıldı.Tesislerin BüyükSalonunda yapılan bayramlaşma törenine katılan yaklaşık 500 yaşlı protokolsevinci yaşadı. Konuşmaların yapıldığı bayramlaşmada Narlıadere Belediye BaşkanıAbdül Batur yaşlıların tek tek ellerinden öptü karanfil hediye etti.Batur konuşmasında"sizler en güzel günlerinizi bu ülke için, aileniz için feda ettiniz. ŞimdiNarlıderemizin bu güzel tesisinde huzur içinde kalıyorsunuz. Bizlerindebayramda sizleri ziyareti artık mutlu bir görev haline geldi. Sizlerinellerinden öpmek, bayram dileklerini sunmak, dualarınızı almak bizlere ayrı bironur veriyor. Hepinizin bayramını tekrar kutlarım" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv