Bayraklı Belediyespor, Aydın’ı Eli Boş Gönderdi

  • 0
  • 833
Yazı Boyutu:


BasketbolBölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bayraklı Belediyespor, Aydın 1923Basketbol Takımı 79-33  mağlup ederek,ilk galibiyetini aldı.


 Karşılaşmaya  rahat başlayan Bayraklı Belediyespor, ilkçeyreği 15 -5 önde tamamladı. İkinci çeyrekte atağa geçen ve isabetli şutlar bulanrakibi karşısında Bayraklı Belediyespor,  sayı üretmeye devam ederek ilk devreyi 32- 14 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısı oldukça çekişmeligeçti. Aydın 1923ekibi farkı kapatmaya çalışsa da Bayraklı Belediyespor’un basketbolcuları bunaizin vermedi. Etkili savunma yaparak rakibine geçit vermeyen KırmızıBeyazlılar, peş peşe bulduğu sayılarla üçüncü periyotu 61 -20 önde tamamladı. Son periyotta konsantrasyonunu ve gücünü kaybetmeden rakip takım karşısında rahat bir oyun sergileyen ve savunmasını dasertleştiren Bayraklı Belediyespor, mücadeleyi79 -33 kazanarak, genç kadrosu ile BölgeselLig'deki ilk galibiyetini aldı.  
 
 
2013-2014 Sezonu Erkekler Basketbol Ligi’nde bu yıl ilk defa  mücadele gösteren Bayraklı Belediyespor, Aydıntemsilcisini eli boş gönderdi. Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayıtaraftar desteğini arkasına alan Bayraklı Belediyespor,  rakibini rahat geçti. Oynadığı karşılaşmalardaiyi mücadele göstererek şansızlığını bir türlü kıramayan Kırmızı Beyazlılar,Aydın 1923 Basketbol takımını yenerek rahat bir nefes aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv