Bayraklı Belediyespor Tarih Yazdı

  • 0
  • 929
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyespor U- 17 Futbol Takımı, Altınırmakspor U-17Futbol Takımını penaltı atışlarında 4 -1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’nakatılma hakkı elde etti. 

Belediyespor’un rakibi Altınırmakspor oldu
Bayraklı Belediyespor U-17Futbol Takımı,2013-2014 Sezonu 3.grupta namağlup şampiyon oldu. Grubu lider  bitiren Bayraklı Belediyespor, Türkiye Şampiyonası  Play-Off eleme  hakkı kazandı.İlk tur eşleşmesinde YamanlarEsenspor’u 4-1 yenerek finalde Altınırmakspor’la eşleşti. 

Bayraklı Belediyespor ilk devre şoka girdi
Maçahızlı başlayan Altınırmakspor kornerden gelen topu Bayraklı Belediyesporkalesine yollayarak 1-0 öne geçti. 30. dakikada Samet’in ara pasına iyi koşuyaparak topu önüne alan Can skoru eşitledi. Altınırmakspor kalesinde gördüğügölün şokunu erken atarak peş peşe bulduğu iki golle 3- 1 öne geçti. İlk devreAltınırmakspor üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinciDevre Rüzgar gibi esti
İkincidevreye 3-1 geride başlayan Bayraklı Belediyespor, tüm riskleri aldı. İkinciyarı daha etkili oynayan Kırmızı Beyazlılar, 60. dakikada İnan’ın ortasınamüthiş kafa vuruşu yaparak kendisinin birinci takımının ikinci golünü kaydetti.Maçın son anlarına doğru durum 3-2’ye geldi. Golden sonra sahaya barizüstünlüğünü ortaya koyan Bayraklı Belediyespor’da sahneye yine golcü Mehmetçıktı. Maçın 70. dakikasında Samet’in ara pasını iyi kontrol ederek topu önünealan Mehmet skoru eşitledi. Maçın kahramanı Mehmet, Bayraklı Belediyespor’uipten aldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca normal süresi 3-3’ lükberaberlikle sonuçlandı. Zorlu karşılaşma uzatmalara gitti. İki dişli ekipyakaladıkları fırsatları uzatmalarda da değerlendiremeyince farkı arttırmaşansını kullanamadı. Uzatma anlarında iki takım da gol atmayı başaramayıncamücadele penaltılara gitti. 

Bayraklı Belediyespor, Türkiye Finalisti
Altınırmakspor bir penaltıattı iki penaltıyı kaçırdı. Bayraklı Belediyespor’un yetenekli kalecisiMertcan, kurtardığı iki penaltıyla Bayraklı Belediyespor’u Türkiye Şampiyonasına taşıyan isim oldu.Süleyman, Samet, Mehmet ve Can’ın kullandığı panaltı atışıyla BayraklıBeledlyespor, Altınırmakspor’u 7-4 yenerek İzmir ilimiziTürkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan 5 takım biriolarak adını tarihe yazdırdı. 

Başkanımız HasanKarabağ’a Armağan Ediyoruz
Çok zorlu süreçten geçtiğini ve çalışarak büyük başarı yakaladığınıifade eden Bayraklı Belediyespor U-17 Futbol Takımı Antrenörü Necdet ÇağlarCıvkın, maçtan sonra şöyle konuştu, ‘’ Dört yıl boyunca finallerden dönüyorduk.Bu yıl şeytanın bacağını kırdık. Maçta beklemedik şekilde kalemizde gollergördük. Geriye düştüğümüz maça ortak olduk. Sonra maçı uzatmalara taşıdık.Penaltı atışlarıyla kazanan biz olduk. Bu Bayraklı Belediyesi için bir ilk. Bubaşarıyı Bayraklı’ya kazandıran futbolcularımızı yürekten tebrik ediyorum.Onlar bugün tarih yazdılar. Bu büyük başarıyı hiç kuşkusuz hak eden ve bize hertürlü desteğini veren Bayraklı Belediye başkanımız Sayın Hasan Karabağ’aarmağan ediyoruz. Bu başarı onun eseridir. Belediye Başkanımızın desteklerindendolayı teşekkür ederim.’’
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv