Bayraklı’da dostluk kazandı

  • 0
  • 1.061
Bayraklı’da dostluk kazandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi'nin, personel ile dayanışmayı artırmak,sosyal bağları güçlendirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği birimlerarası "Başkanlık Futbol Turnuvası", renkli görüntülere sahne oldu. 8takımın katıldığı ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada şampiyonluğuTemizlik İşleri Müdürlüğü kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen personeller arası BayraklıBelediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi. Alparslan Mahallesi'ndekiŞehit Ümit Boz Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvaya 8 takım katıldı.Çekişmeli müsabakaların yaşandığı etkinlikte şampiyonlar ligindeki grupelemeleri usulüne göre oynanan maçlar sonrası yarı final ve final müsabakalarıgerçekleştirildi. Şampiyonluk ipini göğüsleyen takım ise, Temizlik İşleriMüdürlüğü oldu. Spor Kulübü takımı ikinci olurken üçüncülüğü ise Mali HizmetlerMüdürlüğü, dördüncülüğü de Destek Hizmetleri Müdürlüğü elde etti.

 

ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN KARABAĞ’IN ELİNDEN ALDILAR

Spor Kulübü ile Temizlik İşleri'nin finalde; Mali Hizmetler ileDestek Hizmetleri'nin de üçüncülük ve dördüncülük müsabakasında karşılaştığıkapanış maçlarıyla son bulan turnuvada dereceye girenlere kupaları takdimedildi. Bunun yanı sıra turnuvada öne çıkan başarılı takım ve sporcular ileorganizasyonda emeği geçenlere de madalya verildi. Sporcular, düzenlenentörende ödüllerini Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın elinden aldı.

 

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ

Spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini belirten BayraklıBelediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bir seneyi daha geride bıraktık. AdaletMahallesi'nde yaptığımız spor salonumuz yakın zamanda bitiyor. Futbolun yanındavoleybol, basketbol, hentbol, yüzme gibi başka branşlarda da turnuvalardüzenlemeyi planlıyoruz. Bu yıl da turnuvaya katılan tüm takımları ve sporcularımızıkutluyorum” dedi.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv