Bayraklı'da şampiyonlar artıyor

  • 0
  • 480
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyespor masa tenisi takımı, Türkiye MasaTenisi Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda İzmir yıldız karmasışampiyonu oldu. 32 takımın karşılaştığı turnuvada ferdi müsabakalarda da başarıelde eden Bayraklılı sporcular çeşitli branşlardaki şampiyonlar gibi ilçeningururu oldu. Başarılı sporcuları tebrik eden Bayraklı Belediye Başkanı HasanKarabağ, spora yatırım yaptıkça başarının da artacağını kaydetti.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun İzmir Atatürk Stadı'ndadüzenlediği İzmir Yıldız karması müsabakaları 32 takımın katılımıylagerçekleşti. Birbirinden zorlu mücadelelerin gerçekleştiği turnuvada çekişmelikarşılaşmalar yaşanırken, ferdi yarışmalarda da Bayraklılı sporcular birincilikve ikincilik elde etti. Kupa ve madalya kazanarak yıldızlar il karmasınımüsabakalarını büyük başarıyla tamamlayan sporcular ilçenin de gururu oldu.Karşılaşmalarda mücadele eden Bayraklı Belediyespor sporcuları Ceren Torpan,Simge Arslankaya, Ezgi Karaca’nın oluşturduğu masa tenisi takımı birbirindenzorlu rakipleri yenmeyi başardı ve şampiyonluğu Bayraklı'ya kazandırdı. Dahaönce düzenlenen minikler şampiyonasında ikinci olan Bayraklı Belediyesporminikler masa tenisi takımı, yıldızlar takım karşılaşmalarında ortaya koyduğuperformansla izleyenlerin takdirini kazandı. 32 kız sporcunun kıyasıya mücadeleettiği ferdi yarışmalarda da Ceren Torpan birinciliği Simge Aslankaya iseikinciliği elde etti. Karşılaşma sonlarında hem takım yarışmasında hem de ferdikarşılaşmalarda kazandıkları birinciliği doyasıya kutlayan BayraklıBelediyespor Masa Tenisi takımı Antrenörü Muzaffer Kadri Ayan, “Altyapıda doğruadım atarak sporcularınızı iyi eğitmelisiniz ki başarı gelsin. Bu felsefeyleiki yıldır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ise çalışmalarımızın meyvesiniyiyoruz. Şampiyonluk yolunda başarı kazandıran sporcularımla gururduyuyorum" dedi. 

‘’Spora yatırımyaptıkça başarılar gelecek’’
Yıldızlar kategorisinde Şampiyon olan Bayraklı BelediyesporMasa Tenisi takımını kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, “Birçok branşta büyük küçük demeden spor yaptırıyoruz. Masa Tenisi takımız 2senelik geçmişi olmasına rağmen büyük başarı kazanarak şampiyon oldu.Kızlarımızı ve onları yetiştiren antrenörleri kutluyorum. Sporun ve sporcununher zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Biz belediye olarak spora her zamanyatırım yapacağız. Yatırım yaptıkça da başarılar kendiliğinden gelecektir” diyekonuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv