Bayraklı'da seminer günleri

  • 0
  • 909
Yazı Boyutu:

 
Bayraklı Belediyesi toplumunbilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli konularda Semt Merkezlerinde seminerlerdüzenlemeye başladı.
Bayraklı Belediyesitarafından başlatılan seminer günleri kapsamında bugüne kadar yüzlerce vatandaşçeşitli konularda bilgilendirildi. Konusunda uzman ve deneyimli kişilertarafından gerçekleştirilen sunumlar etkinliklere katılan ilçe halkının dabeğenisini kazandı.
 
 
Konu; "Meme Kanseri"
Bu kapsamda geçtiğimizgünlerde Bayraklı Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Meme Kanseriile ilgili bilinçlendirme eğitim çalışması gerçekleştirildi. BayraklıBelediye'si Çiçek Mahallesi Semt Merkezi'nde düzenlenen toplantıya mahallesakini bayanların ilgisi de yoğun oldu.
Öte yandan BayraklıBelediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Bayraklı şubesi işbirliği ile Alzheimer veGeriyatri konulu seminer düzenlendi. İzmir Alzheimer Dernek Başkanı Dr. AyselGürsoy 'un sunumuyla gerçekleştirilecek etkinlik, 25 Ekim.2013 Cuma saat 13.30'da Manavkuyu 1 No'lu Semt Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Bayraklı Belediyesi ayrıcaçocukların gelişimlerine yönelik de aktivitelerle bireysel ve takım çalışmasıbilincini vererek, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerinin artmasınıamaçlıyor. Bundan sonra belirli aralıklarla farklı semt evlerinde de düzenlenecekseminerlerle vatandaşlar bilgilendirilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

‘Tescilli’ başarı

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Arşiv