Bayraklı sporda da büyüyor

  • 0
  • 813
Yazı Boyutu:

Sporve sporculara verdiği önemle her geçen gün başarı grafiğini üst sıralarataşıyan Bayraklı Belediyesi, Taekwondo'da büyüyor. Bugüne kadar bir çokmüsabakada dereceye giren sporcuların başarısından dolayı mutluluk duyduğunuifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, desteklerin süreceğinibelirtti.  

BayraklıBelediyesi Spor kulübü, daha 3 yıllık geçmişi bulunmasına rağmen, adından sözettirmeye başladı. Bu kapsamda başarılı sporcularıyla övünen spor kulübünün,girdikleri yarışmalarda aldıkları derecelerle ilçenin göğsünü kabartansporcuları artıyor. Her branşta olduğu gibi Taekwondo'ya da yatırımlarınısürdüren Bayraklı Belediyesi Spor kulübü, açılan yeni şubelerle de sporameraklı minik ve genç sporcuları bir çatı altında topluyor. Bu kapsamdayaklaşık 150 sporcuyla eğitimlerin sürdüğü Alpaslan spor salonunda eğitimlerhızla sürerken, ilçede spora merak ve katılım da her geçen gün artıyor. Bugünekadar Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren başarılı sporcularyetiştiren Bayraklı Spor kulübü yeni sprocular keşfetmeye de devam ediyor. 

Sporcularınyanındayız
Her platformda sporcuların yanında olduklarınıbelirterek, desteklerin imkanlar dahilinde yapılacağını ve önemli olanınözellikle öğrencilerin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmeleri ve başarılarelde etmeleri olduğunu vurgulayan Başkan Karabağ, müsabakalarda yarışan vedereceye giren tüm sporcuların ilçenin gururu olduğunu vurgulayarak, millianlamda da takımlarda mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi. 

Hedef: “Dünya şampiyonları yetiştirmek”
 
Bayraklı BelediyesiGençlik ve Spor kulübünün, taekwondo milli antrenörü İhsan Yeşilbaş nezaretindesürdürülen idmanlara, genç yetenekler büyük ilgi gösteriyor. Milli Antrenör Yeşilbaş,“Taekwondo bir sanattır, yaşambiçimidir. Biz de Bayraklı Belediyespor Kulübü olarak tümsporcularımıza bu yaşam biçimini benimsetmeyi ve sporcularımıza uzakdoğusporlarıyla tanışmalarını sağlıyoruz. Şimdiye kadar gösterilen ilgiden dolayımemnunuz. Amacımız geleceğin Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlarını busalonlardan çıkarmak”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv