Bayram coşkusu Dikili’de bir başka güzel

  • 0
  • 422
Bayram coşkusu Dikili’de bir başka güzel
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe halkı ve belediye personeliyle bayramlaştı. Coşkunun ve hoş anların hakim olduğu bayramlaşma törenine yoğun katılım gerçekleşti.

Dikili Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar, belediye hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile bir araya gelip bayram coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Gelenekleşen Bayramlaşma Törenine İlgi Büyüktü
Dikili Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Dikili Belediyesi Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediyesi Meclis Başkan Vekili Çiğdem Elibol, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri, Dikili Belediyesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Geleneksel hale gelen ve Başkan Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde birlik, beraberlik ve özveriyle çalışmaların süreceği mesajları verildi.
 
“Dünyada ve Ülkemizde Sevgi En Güçlü Kale Olsun”
Yoğun katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreninde vatandaşlara ve belediye personeline hitaben konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ülkemizde ve yakın coğrafyamızda sıkıntılı sürecin devam ettiğinin altını çizerek, dünyanın barışa, ülkemizin de huzura ihtiyacının olduğunu belirtti. Dikili’nin sevgi kenti olduğuna vurgu yapan Başkan Tosun, “Biz sevginin kentiyiz. İlçemizde yaşayan herkes dünyada da, ülkemizde de sevginin ve saygının en güçlü kale olmasını istiyor. Ve bir an evvel de ülkemizdeki karanlık bulutların dağılmasını ve dünyada barışın egemen olmasını arzuluyor. Halkımızın ve bizlerin ortak isteği olan bu inancımızı tekrarlıyor, savaşsız bir dünya, aydınlık bir Türkiye dileyerek, tüm halkımızın bayramını sağlık, mutluluk ve huzur duygularımla gönülden kutluyorum.’ dedi.

Bayramlaşma töreninin sonunda Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, vatandaşlar ve tüm çalışma arkadaşlarıyla tek tek tokalaşarak, onların bayramlarını kutlayıp, kendilerine lokum ve baklava ikramında bulundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Arşiv