Beşiktaş’a İzmir çağrısı

  • 0
  • 931
Yazı Boyutu:

Tartan, BJK’nin maçlarını İzmir’de oynaması halinde kent ekonomisine ciddi katkı sağlanacağını, İzmirlinin bu davete olumlu yanıtı heyecanla beklediğini söyledi.

Bir süreden beri tarihi İnönü stadındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul’da maç oynayacağı stad arayışını sürdüren Beşiktaş’a İzmir’den davet geldi.  İzmir Konak’ta geçmişte bakanlık deneyimli ve spor yazarlığı kökenli belediye başkanı Dr.Hakan Tartan, Beşiktaş’ı  İzmir’de ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtti. Konuyu Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile payşlaştığını dile getiren Başkan Tartan, “İzmir seyircisi  bir süredir süper lig maçlarına hasret. İzmir’de de çok sayıda taraftarı bulunan Beşiktaş’ı İzmirli hoşgörüsü ile ağırlarız” dedi.
Bir süreden beri özellikle İzmir’in tarihi kulüpleri Altınordu, İzmirspor ve Altay takımlarına sahip çıkarak çeşitli branşlarda başarı yolu açan Başkan Tartan, İzmir’de yarattığı “Spor Ekonomisi” ile farklı bir yerel yönetim anlayışı ortaya koydu. Başkan Tartan şöyle dedi: ”Beşiktaş’a en çok İzmir yakışacak. Beşiktaş İzmir’e gelsin, maçları burada oynasın. İzmirli Beşiktaş’ı sever. İzmirli en güzel ev sahibidir. Atatürk stadı BJK için uygun olur. Ulaşım kolay, seyircisi çok, üstelik kendi evinde gibi oynar.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv