Besteler Şef’ten, Albüm solistten

  • 0
  • 1.669
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Erhan Parlat ile koronun sevilen solistlerinden Erdem Özgen, ortak bir albüme imza attı. Erdem Özgen,  sözü ve müziği Parlat'a ait 4 eseri seslendirdi. İkili Elenor Plak'tan çıkan "Susma" adlı 4 şarkılık maxi single albümlerini, önceki akşam British Fish Balıkevi’nde İzmirli gazetecilere tanıttı. Türk müziğine hizmet etmeye çabaladıklarını belirten iki sanatçı, şarkılarını 7'den 70'e herkesin seveceğine inandıklarını söyledi.

UMUTLUYUZ 
Albümün 6 aylık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Erhan Parlat, ilgi konusunda umutlu olduklarını söyledi. Kendisine ait besteleri Erdem Özgen'in seslendirmeyi önerdiğini ve albümün bu şekilde oluştuğunu dile getiren Parlat, "Birlikte bir yola çıktık ve bu yolda Türk müziği severlerin ilgisi ile karşılaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Albümlerini Türk müziği aşığı Romatizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Atilla Yosmaoğlu sponsorluğunda çıkardıklarını belirten Erdem Özgen de, "Türk müziği için mücadelemizi hiç bir zaman bırakmadık. Şarkılarımız her yaştan insana hitap ediyor. Erhan Parlat bey bana güvendi kendisi ile bu yola çıktık. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu. 

KLİP ÇEKİLECEK 
Önümüzdeki günlerde albümde remix olarak da düzenlenen "kırçiçeğimsin" adlı şarkılarına klip çekeceklerini belirten Solist Erdem Özgen, "Albümün hareketli şarkısı "Kırçiçeğimsin" in yaz aylarına damga vuracağına inanıyoruz. Klüplerde de çalınması için remix olarak da dezenledik. Sevileceğine inanıyoruz. Ayrıca bu şarkımıza bir de klip çekeceğiz. Klibimizi de bir bölümünde rol aldığım 'Yalan Dünya' adlı dizinin yapımcısı çekecek. Amacımız Türk müziğimizin eski görkemli günlerine dönmesidir. Bugün 53 bin esere sahip Türk müziği ile ilgili bir tek TV programının olmaması üzücüdür" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv