Bilgilendiriyor, buluşturuyor, destekliyor…

  • 0
  • 641
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) EBİLTEM Teknoloji TransferOfisi(EBİLTEM TTO), proje oluşturma, üniversite-sanayi işbirliği ve teknolojitransferi faaliyetlerini TUBİTAK 1513 Programı kapsamında aldığı destekle sürdürüyor.İlki 19 Haziranda yapılan toplantının ikincisinde bilgilendirme faaliyetlerinidevam ettirdi. Bu kapsamda AR-GE, İnovasyon, destek programları,projegeliştirme,sanayi ilişkileri,Fikri Sınai Mülkiyet Hakları,ticarileştirme vegirişimcilik konularında EBİLTEM’in hizmetleri tanıtıldı.

EBİLTEM  TTO Fuayealanında gerçekleşen “Açık Bilgi Günü” Modül Masalarındaki soru-cevapla devametti. Açılış konuşmasını yapan EBİLTEM TTO Müdürü Prof. Dr. Fazilet VardarSukan hükümetin gerçekleştirmiş olduğu girişimcilik ve yenilikçilik endeksindenyapılan yardımlardan bahsetti. Yapılan yardımların en iyi şekildedeğerlendirilmesi için hazırladıkları modül şemsiyesini tanıtan  Prof. Dr. Sukan, yeni oluşturacakları birimleri açıkladı.         

Prof. Dr.  Sukan’ınkonuşmasının ardından açık büfe ve soru-cevap şeklinde devam eden etkinlikTUBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı çağrısınabaşvurmak isteyen üniversitelere yönelik değerlendirme ve bilgilendirmetoplantısıyla son buldu. İZMİR(Ege Ajans/ Uğur Genç-Emran Kaygalak)-


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv