Bir bakar mısınız? Ben buradan geçemedim!

  • 0
  • 611
Bir bakar mısınız? Ben buradan geçemedim!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi engelli merkezi üyeleri, 3 Aralık Engelliler Günü’nde sokağa çıktı, araçlarını engellilerin geçişini engelleyecek şekilde park eden sürücülerin araçlarına sarı renkte, “Bir bakar mısınız? Ben buradan geçemedim!” yazan etiketler yapıştırdı. Bazı sürücülerin duyarsızlığı “pes” dedirtti.
Bayraklı Belediyesi engelliler merkezi üyeleri, 3 Aralık Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak ve “Biz de burada yaşıyoruz” demek için güzel bir etkinliğin altına imza attı. İlçenin farklı mahallerini sabahın erken saatlerinden itibaren dolaşan engelliler, araçlarını kaldırımın engellilerin inip çıkacağı bölüme park eden sürücülerine araçlarına “Bir bakar mısınız? Ben buradan geçemedim!” yazan sarı renkte etiketler yapıştırdı. Engelliler araçların başında bekleyerek sürücülere, “Biz de varız” mesajı verdi.  Engelli vatandaşların düzenlediği bu etkinliğe vatandaşlar da destek verdi. Bazı araç sahiplerinin duyarsızlığı ise “pes” dedirtti.

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye olarak engellileri sadece 3 Aralık’ta hatırlamadıklarını belirterek, “Engellilere yönelik çok sayıda projemiz var. Onlar için yıl içerisinde birçok etkinlik, meslek edindirme kursu düzenliyoruz. Engelli araç sayımızı 2’den 3’e çıkardık. En önemlisi onlar için bir merkez kurduk. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde hareket etmemiz şart! Özellikle sürücüler araçlarını gelişi güzel park etmemeleri gerekiyor. Bazılarının umursamaz tavırları kabul edilemez. Belediye olarak buna izin veremeyeceğiz. Engelli kardeşlerimiz bugün güzel bir etkinliğin altına imza attı. Gereken mesajı verdiklerini düşünüyorum. Biz her zaman onların yanındayız” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv