BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ, İZMİR’DE AÇILIYOR!

  • 0
  • 977
BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ, İZMİR’DE AÇILIYOR!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dostlar Tiyatrosu yeni yılın ilk günlerinde İzmir’de! Genco Erkal’ın, ilk kez 27 yaşındayken sahnelediği ve 77 yaşında yeniden sahneye taşıdığı "Bir Delinin Hatıra Defteri”, 5-6-7 Ocak 2015 tarihlerinde İzmir Sabancı Kültür Merkezi’nde. İzmirli tiyatroseverlerle buluşan oyunların başlangıç saati 20:30.

Usta oyuncu, bugüne kadar kendisine birçok ödül getiren "Bir Delinin Hatıra Defteri"ni ilk oynayışının 50. yılına özel, günümüze ışık tutan göndermelerle İzmirli tiyatroseverler için sahnelemeye devam ediyor. Nikolay Gogol'un yazdığı ve Coşkun Tunçtan'ın Türkçeleştirdiği oyunda usta oyuncuyu ilk sahnelediği yıllarda anneannesi seyrederken, bu kez de torunları seyrediyor. Erkal, kendisine birçok ödül getiren ve efsaneleşen "Bir Delinin Hatıra Defteri"ni, 5. kuşak için de sahneliyor olmanın oldukça büyülü olduğunu her fırsatta vurguluyor.

Dostlar Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bir Delinin Hatıra Defteri", 5-6-7 Ocak 2015 tarihlerinde İzmir Sabancı Kültür Merkezi’nde. Oyunların başlangıç saati ise 20:30.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv