Bir kapanış, bir açılış

  • 0
  • 499
Yazı Boyutu:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu ve MozartAkademi Çocuk Korosu’nun da yer alacağı kapanış konserinin solistlikleriniEvren Işık (Soprano), Caner Akın (Tenör) ve Kevork Tavityan (Bariton) yapacak.İzmirDevlet Senfoni Orkestrası 2013-2014 sezonunun son konserini Efes Antik KentiBüyük Tiyatro’da gerçekleştirecek. Aynı zamanda Ramada Plaza İzmir, Haziranayında kapılarını halka açıyor. 

 
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) 2013-2014 sezonunun son konserini 30Mayıs Cuma günü Efes Antik Kenti Büyük Tiyatro’da gerçekleştirecek. Geçen yılsadece Berlin Flarmoni Orkestrasının konserine ev sahipliği yapan Efes AntikKenti Büyük Tiyatrosu bu kez İzdso için kapılarını açacak.

Ramada Plaza İzmir işbirliğiyle düzenlenecek Kapanış KonserindeCarl Orff’un Carmina Burana eseri seslendirilecek. İtalyan Şef AlessandroCedrone yöneteceği konserin solistliklerini Evren Işık (Soprano), Caner Akın(Tenör) ve Kevork Tavityan (Bariton) yapacak. Şefliğini Cemi’i Can Deliorman’ın yapacağı Kültür veTurizm Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu ile şefliğini Fatma Cinpir’inüstlendiği Mozart Akademi Çocuk Korosu, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’naeşlik edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Arşiv