Bir Piyanist Bir Yazarla Karşıyaka’da Buluştu

  • 0
  • 711
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi Opera ve TiyatroSahnesi bir yazar ve bir piyanistin muhteşem buluşmasına sahne oldu. Ülkemizinen önemli piyanistleri arasında gösterilen, İzmirli sanatçı Burçin Büke vegazeteci-yazar Kürşat Başar’ın “Bir Piyanistin Yazarla Buluşması “başlıklıkonseri, farklı yorum ve sunumuyla sanatseverleri büyüledi.

Konser, Burçin Büke’nin sihirli dokunuşları ile piyanonuntılsımlı müziği ile başladı. Kürşat Başar saksafonu ile şarkılara eşlikeserken, davulda Ayhan Öztoplu, bas gitarda Uğur Yalçın ve vokalde AyşenŞimşekyay’dan oluşan gurubun uyum ve başarısı salonu dolduran sanatseverlerdentam not aldı.  Yoğun ilgi nedeniyleseyircilerin bir kısmı konseri merdivenlere oturarak izlemek zorunda kaldı.Konserde program dışına çıkarak sürpriz şarkılara da yer verilirken, “Keşke BuradaOlsaydın, bana Ellerini Ver, Bülbülüm Altın Kafeste, Ayrılmam SarılırımHayallerine” gibi parçalara izleyiciler de eşlik etti.

Karşıyaka’da ilk kez konser verdiklerini belirten KürşatBaşar, “Burçin ile bir tesadüfen karşılaştık. Daha sonra ortak çalışmayabaşladık. Bu konserleri farklı pek çok yerde gerçekleştirdik. Karşıyaka’dagüzel bir izleyici ile buluştuk. Bu güzel ortamı sağlayanlara teşekkürediyoruz“ diye duygularını dile getirdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv