'Bir varmış ve bir yokmuş' büyüledi

  • 0
  • 753
Yazı Boyutu:

Çeşme'de "Perdeler Kapanmayacak" etkinliğiçerçevesinde seyirci ile buluşan 'Tiyatora', 'Bir varmış ve bir yokmuş' adlıdoğaçlama tiyatro oyunuyla tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşattı

Çeşme Belediyesi'nin gerçekleştirdiği "PerdelerKapanmasın" etkinliği kapsamında ilçede geçtiğimiz hafta Dikili BelediyeTiyatrosu'nun "Şiirimiz Karadır Abiler" oyunuyla 2014 yılının açılışıyapan Çeşme perdesinde; bu hafta İzmirli tiyatro topluluğu 'Tiyatora'nın,"Bir varmış ve bir yokmuş" adlı doğaçlama oyunuyla keyifli bir geceyaşandı. Yaklaşık 300 kişinin ilgiyle izlediği oyunda seyirciler de zaman zamanoyuna dahil edildi, 'rol aldı'. Performansı süresince kahkahaların eksikolmadığı oyunla Tiyatora, ilk kez buluştuğu Çeşmeli tiyatroseverlerden tam notaldı, salondakileri adeta büyüledi. 

Buakşam "Sevgili Doktor"
"Perdeler Kapanmasın" etkinliğiçerçevesinde Şubat ayı boyunca 2 tiyatro oyununun daha tiyatroseverlerlebuluşacağı bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu,"Perdeler Kapanmasın" haftaları içerisinde gerçekleştirilen tümetkinliklerin ücretsiz olduğu söyledi. Bu akşam (21 Şubat Cuma) saat 20.00'de ÇeşmeBelediyesi Çakabey Kültür Merkezi'nde Çeşme Belediye Tiyatrosu'nun"Sevgili Doktor" adlı oyunu sahneleneceğini kaydeden Tütüncüoğlu,"Haziran ayı sonuna kadar her ay 4 oyun olmak üzere 16 farklı tiyatrogrubu 20 farklı tiyatro oyunu perde önüne çıkacak" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv