Biz de destek bekliyoruz

  • 0
  • 696
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’deki spor kulüplerine verdiği 4.5milyonluk destek, Konaklı sporcuları önce umutlandırdı, sonra üzdü.   

Bütünşehir yasasıyla birlikte zordurumda kalan ilçe belediyelerin sporcuları umudunu Aziz Kocaoğlu’na bağladı.Destek bekleyen Konak Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, 4.5 milyonluk katkıdankendilerine en ufak bir pay ayrılmadığını görünce ümitsizliğe düştü. Avrupa’nınen iyi 16 takımı arasına girerek Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyüktakımlarla birlikte Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edenKonakbelediyespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları üzüntülerini dile getirdi.


“Manevi desteği bile bizi çok mutlu ederdi”

Millitakımlarda 11 sporcusu bulunan Konak Belediyespor  Kadın Futbol Takımı kaptanı Didem Taş,İzmir’in kızlarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek şunları söyledi:“Geçensene büyük bir başarı elde ettik. Bu sene de aynı başarıyı göstermek için takımolarak bu yola baş koyduk. Ama tabii ki de maddi zorluklar çekiyoruz. SayınAziz Kocaoğlu amatör kulüplere yardım edeceğini haberlerde söyledi. Keşkebayanlara da el uzatsaydı, İzmir’in kızlarına sahip çıkabilseydi. Biz bunu kendisindençok isterdik, en azından maddi desteği olmasa bile manevi desteği bizi çokmutlu ederdi. Ama şu anda gerçekten maddi zorluklar çekiyoruz. Kırgın değilizama yanımızda olmasını isterdik.”“Biz sadece Konak’ın değil İzmir’in takımıyız”
Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı sağ açık oyuncusuSevgi Çınar da ne kadar destek gelirse başarının da o kadar büyüyeceğini ifadeederek şöyle konuştu:“Geçensezon şampiyon olduk, Türk kadın futbol tarihinde ilk kez Avrupa’nın ilk 16takımı arasına girdik, tur atladık, başarılar elde ettik. Hakan Başkan bize çokbüyük destek verdi. Onun destekleriyle birlikte hocalarımızla, teknik ekiple,sporcularımızla çok çabaladık, emek verdik. Bize Büyükşehir’in de destekvermesini isterdik. Bazı kulüplere destek verilmiş. Bize neden verilmedibilmiyorum. Bize de küçücük bir destek olsalardı belki daha iyi yerleregelebilirdik belki daha yüksek başarıları İzmir’e getirebilirdik. Sonuçta busadece Konak değil İzmir’in takımı.”

Takımın sol stoperi EsraErol da İzmir takımlarının tüm İzmirlileri ilgilendirdiğini hatırlatarak,“Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bu sadece bizim başkanımızı değil,büyükşehir belediyemizi, tüm iş adamlarımızı, herkesi ilgilendiriyor. Ama çokfazla ilgi göremedik. Başkanımız tabii ki her şekilde yanımızda ama tek başınakaldı. Tabi ki onların da yanımızda olmasını istiyoruz. İlk on altıya kaldık,amacımız finale kalmak yanımızda olurlarsa başarabileceğimize inanıyoruz”  şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv