Bocce de Konaklı C Milli sporcuların madalya sevinci

  • 0
  • 964
Yazı Boyutu:

AntalyaKemer’de yapılan ve 11 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Uluslararası (Petankve Raffa) turnuvasında Konak Belediyesi ve Gençlik Spor Kulübü C Millisporcuları ilk milli tecrübelerinde bronz madalya alarak başarıyla İzmir’edöndü.

Boccebranşında bir çok başarıya imza atan Konak Belediyesi Bocce takımı  alt yapıda yetiştirdiği sporcularlabaşarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam ediyor. Antalya Kemer’de yapılanTürkiye, Cezayir, Tunus, Slovakya, Fransa, İsviçre, Rusya, Mısır, Libya,Letonya ve Moğalistan’ın katıldığı 5. Uluslararası Bocce turnuvasında Raffabranşında Türkiye 4 sporcu ile yarıştı. Üçünün Konak Belediyesi ve Gençlik SporKulübü sporcuları olması Konak Belediyesi’nin göğsünü kabarttı.

Müsabakalaragenç sporcularla katılan milli takımımızda Meltem Meriç, Seda Yüksel ve AylinGökçe Yumrutaş takım oyununda 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. İlk millisınavlarını madalya alarak tamamlayan genç sporcular gelecek için umut vaatetti.

Ferdiolarak yarışan Meltem Meriç teklerde de 3. Oldu. Turnuvayı iki madalya ile tamamlayanMeltem Meriç gelecekte A Milli Takımı’nda yer almak istediğini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv