Bornova Belediyesi’nden amatörlere destek

  • 0
  • 494
Yazı Boyutu:

İzmir Amatör SporKulüpleri Federasyonu (İASKF) Yönetim Kurulu ile bir araya  gelen BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila, amatörlerin sağlıklı nesillerin yetişmesi adınaçok önemli görev üstlendiğini vurguladı. Atila, amatör spor kulüplerineimkanlar ölçüsünde tüm destekleri vereceklerini söyledi  

İzmir Amatör Spor KulüpleriFederasyonu (İASKF) Yönetim Kurulu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yıziyaret etti. İlçedeki genç nüfus oranına da dikkat çeken Bornova BelediyeBaşkanı Olgun Atila, “Spor, geleceğimiz olan bu gençlerin kötü alışkanlıklardanuzak durması ve sağlıklı nesiller yetişmesi için mutlaka gerekli. Sizler buanlamda çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Biz de belediye olarakimkanlar çerçevesinde sizlere tüm destekleri vereceğiz” diye konuştu. 

35 amatör kulübün faaliyetgösterdiği Bornova’nın özel bir öneme sahip olduğunu söyleyen İzmir Amatör SporKulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, “Sporun içerisinden gelen biriolarak kulüplerimize ve federasyonumuza destek olacağınızdan hiç şüphemiz yok”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv