Bornova Belediyesi’nden spora tam destek

  • 0
  • 994
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  Bornova Belediyesi’nin kullanımda olan veinşaatları devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Bornova’nın gençbir nüfusa sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Atila, amaçlarının daha fazlavatandaşa, daha uygun koşullarda spor yaptırmak ve amatör kulüplere destek vermekolduğunu söyledi 

BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila, hafta sonu mesaisini sporculara ve sportesislerine ayırdı. Başkan Atila,Bornova Belediyesi’ne ait kullanımdaki mevcut tesisler ile yapımı sürenDoğanlar Stadı ve Altındağ Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. Gençlerlesohbet edip özellikle spor alanında kendilerinden ne istediklerini soran BaşkanOlgun Atila, saha ve çevresini gezdi. Eksikleri tespit edip gerekenlerinyapılması talimatı verdi. 

Spor alt yapısına özel önem
 Açık vekapalı olmak üzere yarı olimpik yüzme havuzları, fitness salonu ve bir takımınkonaklayabileceği kamp merkezinin bulunduğu Işıkkent Spor Tesisleri’ni de gezenBornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın spor turu, yapımı devam tesislerlesürdü. Bornova Belediyespor Kulübü yöneticileri ile birlikte 2 bin 500 seyircikapasiteli Altındağ Spor Salonu ve 10 bin kişilik Doğanlar Stadı’ndaincelemelerde bulunan Başkan Atila, “Spora ve spor alt yapısına özel bir önemveriyoruz. Bornova genç nüfus oranının fazla olduğu bir kent. Amacımız mümkünolduğunca daha fazla vatandaşımıza iyi şartlarda spor yaptırmak vekulüplerimize destek olmak. İşte bu anlamdakullanımda olan spor tesislerindeki eksikler ile yapımı süren sportesislerininin son durumunu görmek istedim” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv