Bornova’da spora ‘engel’ yok

  • 0
  • 1.639
Yazı Boyutu:

Teniste tekerlekli sandalyesiyle harikalar yaratan Nurşen Şen, başarıya doymuyor. Son olarak Antalya’daki Milli Takım Kampı’na çağrılan Bornova Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Tenis sporcusu Şen’e, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır destek verdi. Başkan Sındır, yeni turnuvulara hazırlanan Şen’e tenisçiler için özel olarak üretilen bir tekerlekli sandalye hediye etti
 
Tenis sporuna 1.5 yıl gibi kısa bir süre önce başlamasına rağmen, Milli Kampa çağrılma başarısı gösteren Nurşen Şen, Bornova Belediyespor Kulübü bünyesinde  örnek çalışmalara imza atıyor. Antalya’daki Milli Takım Kampı’nın ardından Antalya Gazi Cup’a da katılan Şen, müsabakalardaki azmi ve kararlılığıyla göz doldurdu. Tenise başladığı günden bu yana pek çok turnuvaya katılan Şen, tekerlekli sandalye alanında daha büyük başarıları hedefliyor. Kendisine hediye edilen tekerlekli sandalyenin başarısını artıracağına inandığını söyleyen Şen, “Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a özgürce spor yapmama katkıda bulunduğu için teşekkür ederim” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Nurşen Şen’in Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Kampı’na çağrılması nedeniyle büyük gurur yaşadıklarını belirterek, “Spor herşeyden önce beden ve ruh sağlığı için yapılır ama biz Nurşen Şen’den ayrıca hem ulusal hem de uluslararası başarılar bekliyoruz. Tekerlekli sandalye özellikle tenis sporunda çok özel bir ihtiyaç. Nurşen’in de böyle bir ihtiyacı vardı. Biz de sporcumuzu desteklemek, onun daha büyük başarılara imza atabilmesine katkıda bulunmak için destek verdik” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv