Bornova'da yeni fizik tedavi ünitesi

  • 0
  • 975
Yazı Boyutu:

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlıBornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin Bornova Semt Polikliniği'ndebulunan Fizik Tedavi Ünitesi 19 Şubat 2014 Salı 0günü, 456 Sok. No:4 Ergene Mah.Bornova da açıldı. Törene İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman NuriDilek, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz.Dr.Mustafa Kırlangıç, Mali Hizmetler BaşkanıAbdullah KÖRÜKÇÜ, Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan, Bornova DevletHastanesi Başhekimi Uz.Dr. Birol Durukan, sağlık çalışanları ve çok sayıdavatandaş katıldı.


Bornova Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Birol Durukan; Fizik TedaviÜnitesi’nin aynı anda 17 hastaya hizmet verebilecek kapasitede olduğunu, 8Elektroterapi  ve 1 Rehabilitasyon odasının bulunduğunu ifade ederek,yıllık 2500 ile 3000 civarında hastaya hizmet vereceklerini öngördüklerinisöyledi. Durukan, Semt Polikliniğinde verilen farklı hizmetler ve yeni açılacakbirimler hakkında da bilgi verdikten sonra çalışmalarında her türlü desteğigösteren İzmir Kuzey KHB Genel Sekreterliğine, Bornova Kaymakamına, yerelyönetim ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerini sundu. 


İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr.Osman Nuri Dilek ise konuşmasında  Fizik Tedavi Ünitesi’nde kendiimkanlarıyla yaptıkları yenileme çalışmaları için hastane yöneticisi ve çalışmaarkadaşlarına teşekkür ederek, özellikle fizik tedaviye ihtiyacı olanvatandaşların bu alandaki eksikliğinin giderilmiş olmasından ve halkımıza böylebir hizmetin ulaştırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Bornova Kaymakamı Dr. Kadri Canan'ın "Ülkemiz sağlıkalanında hızlı bir şekilde ilerledi ve 2012 yılında başlayan sağlıkgüvencesiyle beraber çağ atladı. Bu alanda emeği geçen herkese teşekkürlerimisunuyorum" sözlerinin ardından Fizik Tedavi Ünitesi'nin açılışıgerçekleştirilerek çok sayıda vatandaş ile birlikte gezildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Arşiv