Bornova’nın minik sultanları yarı finalde

  • 0
  • 1.026
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor'un fırtına takımı voleybolcukızlar, yenilgisiz yarı finale ulaştı

Yüzmeden basketbola,tekvandodan voleybola, pek çok branşta amatör düzeyde faaliyet gösteren,ücretsiz kurslarla kentin geleceği olan çocukların sağlıklı bireyler olarakyetişmesinin önününü açan Bornova Belediyesi, spora verdiği desteğinmeyvelerini topluyor.

Amatör Küme Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden BornovaBelediyespor voleybol takımı arka arkaya aldığı galibiyetlerle final yolundahızla ilerliyor. Grubundan 24 puanla yenilgisiz olarak çıkan ve çeyrek finaloynayan Bornova Belediyesi son olarak DSİ ile yaptığı karşılaşmayı set vermedenkazandı ve yarı finale adını yazdırdı. Türk voleybolunda ekol olan Arkas veKarşıyaka gibi kulüplerin takımlarını geçip yarı finale yükselen minikler şimdifinale kilitlenmiş durumda.

Bornova'da her yaştan vatandaşa spor olanağı sunduklarını ve kazanılanbaşarıların gururunu yaşadıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornova sporun pek çok dalında öncülük etmiş. Bunusürdürmek ve yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Pek çok branşta sporcuyetiştiriyoruz. Sporcularımız şimdiden önemli başarılara imza atıyorlar vegelecekte Bornova'nın adını daha sık duyacağız" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv