Bornovalı sporcuların kupa heyecanı

  • 0
  • 618
Bornovalı sporcuların kupa heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova BelediyesiSpor Kulübü’nün voleybol, hentbol ve basketbolda elde ettikleri başarılarlailçenin gururu olan bayan sporcuları, heyecanlarını Bornova Belediye BaşkanıOlgun Atila ile paylaştı. Kazandıkları kupaları Başkan Atila’ya getirensporcular verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti

 

Bornova Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sporcularıkazandıkları kupalarla ilçenin gururu haline geldi. Voleybol’da yıldız kızlarİzmir 6’ıncısı, miniler İzmir 3’üncüsü oldu. Hentbol’da minik bayanlar İzmir2’inciliğini, küçük bayanlar İzmir 3’incülüğünü elde etti. Alanya’daki RamazanDemirci Turnuvası’nda ise minik hentbolcular 2’inciliği kazandı. Minik BayanlarAlanya’daki Türkiye Şampiyonası’nda ise 3’üncülük kupasını Bornova’ya getirdi.Minik bayan basketbol takımı da İzmir 3’üncüsü olarak başarılarına yenisiniekledi.

 

Sezon boyunca Bornova Belediyesi’nin sağladığı imkanlarlaçalışarak katıldıkları müsabakalarda başarıdan başarıya koşan bayantakımlarının sporcuları, teşekkür etmek için kazandıkları kupaları BornovaBelediye Başkanı Olgun Atila’ya getirdi. Bornova Belediye Spor Kulübübünyesinde spor yapmaktan duydukları mutluluğu dile getiren sporcular,başarılarında verilen desteklerin öneminin büyük olduğunu söyledi. Sporcularayrıca Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya, kendilerine sunulan müzegezileri gibi imkanlar için de teşekkür etti.

 

Sporcuları tek tek tebrik eden Bornova Belediye BaşkanıOlgun Atila, hem amatör hem de profesyonel spor dallarını desteklediklerinisöyledi. Daha geniş kitlelerin spor yapması için çalışma yaptıklarını dabelirten Başkan Atila, “Daha sağlıklı bir toplumun yaratılmasında sporun önemibüyük. Biz de belediye olarak insanlarımızı spor yapmaya teşvik edecek hürtürlü olanağı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv