Bostanlı esnafından Başkan Ve kulübe tam destek

  • 0
  • 1.137
Yazı Boyutu:


Bostanlı Çarşı Sevgi Yoluesnafı, Karşıyaka Belediye Başkanı ve Bostanlıspor Kulübü'ne dev bir pankartasarak, Hüseyin Mutlu Akpınar ve Bostanlıspor'a başarı dilediler.

Bostanlı Sevgi Yolu içinde ve etrafındaki esnafların bir arayagelerek yaptırdığı dev pankart Egemen Kahvesiyle, Midyeci Ahmet'in arasınaasıldı. Büyük ilgi gören pankarttı, Karşıyaka Belediye Başkanlığına rekor oylaseçilen Hüseyin Mutlu Akpınar ve son yıllarda çeşitli spor branşlarında Türkiyeçapında başarılı sonuçlar alan, son olarak da basketbolda Bölgesel ve 3. Ligdebüyük başarı gösteren, ancak hakem hatalarıyla 2. Lig kapısından dönenBostanlıspor'a ithaf ettiklerini ifade eden Sevgi Yolu esnafları, "Herzaman başkanımız ve kulübümüzün yanındayız. Başkanımıza her an ve tamdestek vereceğiz. Kulübümüz için de her gerekirse yapacağız"dediler.


Bostanlıspor Yönetimi, pankarttan haberlerinin olmadığını, gördükleri anşaşırdıklarını ancak mutlu olduklarını ifade ederek, başkan ve kulübe sahipçıkan esnafa teşekkür ziyaretine gideceklerini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv