Bostanlıspor 3. Lige 30 Farklı Başladı

  • 0
  • 635
Yazı Boyutu:

Tarihindeilk kez Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka ekibiBostanlıspor, yer aldığı C Grubu’ndaki  ilk hafta karşılaşmasında konukettiği Çankırı Demirspor’u 75-45 yendi.

CumhuriyetMahallesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya üst üste 3 sayılık basketlerlebaşlayan ev sahibi Bostanlıspor ilk çeyreği 23-11 önde geçti. İkinci çeyrekteFeyyaz İrdel ve Ercan Nalbantlar'ın sayılarıyla farkı arttıran yeşil kırmızılıekip soyunma odasına 42-25'lik skorla üstün girdi. İkinci yarıda AtakanGüngör'ün arka arkaya basketleriyle farkı 10 sayıya kadar indiren konuk ekipÇankırı Demirspor'a Aras Bekat ile karşılık veren Bostanlıspor son bölümegirilirken farkı korudu: 55-37. Son çeyrekte Aras Bekat ve Evren Yenice'ninsayılarıyla farkı açan Bostanlıspor karşılaşmadan da 30 sayılık farkla 75-45galip ayrıldı.

Bostanlıspor'daAras Bekat 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Anıl Özer 13 sayı, EvrenYenice 12 sayı, Feyyaz İrdel 9 sayı, Ercan Nalbantlar 8 sayı, Egemen Arıkan 6sayı, Cemre Özer 4 sayı, Esat Kırış 3 sayı ile galibiyete katkı verdiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv