Bostanlıspor'a Fransız Antrenör

  • 0
  • 719
Yazı Boyutu:

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası’na iddialı hazırlanan İzmir'in ilk bayan ve erkek ragbi takımlarını kuran kulübü Bostanlıspor Bayan Ragbi takımının antrenörlüğüne Fransız Loic Talhouet getirildi.
26-28 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde yapılacak olan Türkiye Bayanlar Yedili Ragbi Şampiyonası’nın hazırlığında olan Bostanlıspor’un bayan ragbicileri çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında antrenörler Loic Talhouet ve Zeynep Yalman yönetiminde yapıyor.
Antrenörleri Zeynep Yalman’ın aynı zamanda takım oyuncusu olduğunu ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, eski bir ragbici olan İzmir’de çalışan Fransız Loic Talhouet’in tekliflerine sıcak bakarak, kabul ettiğini ve takımlarını hafta sonu çalıştırdığını belirterek, “Ragbicilerimiz mösyö Toic ile gerçekten daha da iddialı duruma geldi. Kahramanmaraş’ta yapılacak şampiyonaya kadar birkaç kez normal bir sahada da antrenman yapmak istiyoruz. Bu konuda Karşıyaka Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden destek bekliyoruz. Şu anda çalışmakta olduğumuz Gode Cengiz Suni Çim Sahası çok küçük. Sadece kondisyona yönelik çalışmalarda işimize çok yarıyor ama taktik ve teknik antrenmanları için normal bir sahaya ihtiyacımız var” dedi.    
Türkiye Şampiyonasından İzmir’e ilk kupayı getirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Erboy, “antrenörlerimiz Loic Talhouet, Zeynep Yalman ve kondisyoner aynı zamanda ragbi takımlarımızın sorumlusu H. Kaya Gücü ile teknik ekibimiz koordineli olarak çalışıyor. Ekip ruhunu yakaladık, Kahramanmaraş’taki, şampiyonaya kadar çalışmalarımız sürecek. Bu arada sponsor arayışımız da sürüyor. Destek bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv