Bostanlispor'a yurt dişindan teklif var

  • 0
  • 593
Yazı Boyutu:

Türkiye İkincisi olan Bostanlıspor BayanRagbi takımına Fransa ve Bosna Hersek’ten özel maç teklifi geldi.
 
Kısa sürede kurulmasına karşın, TürkiyeŞampiyonluğunu uzatmada altın golle kaybeden ve 8 oyuncusu Milli takıma davetedilen Bostanlıspor Bayan Ragbi Takımına 2 ülkeden Uluslar arası Bayanlar RagbiTurnuvasına katılmak için davet geldiğini açıklayan Bostanlıspor Kulübü BaşkanıAvni Erboy, "Teklifler resmileşince kararımızı bildireceğiz" dedi.Erboy şöyle devam etti:

“Bosna Hersek’te Eylül ayında yapılması düşünülen uluslar arası turnuvayakatılmamız konusunda genel koordinatörümüz H. Kaya Gücü’ne Slovakya’daki millitakım maçından önce katılıp katılmayacağımızı sormuşlar. Kendisi de resmiteklif geldiği taktirde yönetim kurulumuzun değerlendireceğini iletmiş.Kulübümüze resmi teklifi yolladıklarını ilettiler. Bekliyoruz. Fransa’dan dabir organizasyon şirketinden teklif geldi. Ekim ayında Paris yakınlarındauluslar arası bir turnuvadan söz ederek fikrimizi sordular. Biz de teklifbeklediğimizi ilettik. Her iki turnuvaya da şartlar elverişli olduğu taktirdekatılmak istiyoruz. Bostanlıspor’un adının uluslar arası turnuvalar içingeçmesi bile Karşıyaka ve kulübümüz için onur vericidir. Cevabımızı resmitekliflerden sonra vereceğiz”

Erboy, gerek bayan ve gerekse erkek ragbitakımlarının yeni sezon çalışmalarına 1 ay sonra başlayacaklarını, yenikatılımlarla daha da güçlü olacaklarını ifade ederek, “hedef büyüttük. Gelecekyıl bayanlarda Türkiye Şampiyonu olmak, erkeklerde de 1. Ligde oynamakistiyoruz" dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv