Bostanlıspor Amerikan Futbol Takımı şampiyonluk yolunda

  • 0
  • 645
Yazı Boyutu:

Türkiye 2. Liginde mücadeleeden Bostanlıspor Amerikan Futbol takımı, son maçında Isparta temsilcisiÜniversite SK’yi, 22-14 yenerek play off oynamayı garantiledi.

Son maçını cumartesi günü Mersin’de Mustangs ile oynayacak olan yeşil kırmızılıKarşıyaka ekibi maçı kazandığı takdirde grup şampiyonluğunu ilan edecek. Aksihalde grup ikincisi olarak diğer grubun birincisi ile play off maçına çıkacak.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Isparta karşısında ilk yarıyı 14-0 geridetamamlayan takımının ikinci yarıda harika bir geri dönüş ile maçtan 22-14 galipçıktığını belirterek şöyle dedi:  “2 sezondur Aliağa’da oynuyorduk. Atatürk Stadında ilk kez oynadık ve kazandık.Güçlü rakibimiz Isparta temsilcisi Üniversite SK’yi Kaan Cankıran, JohnPettitford, Eren Nazlı, Uğur Göksel ve Veli Öner’in sayı ve ekstra sayılarıyla22-14 yenerek grup birinciliği şansımızı güçlendirdik. Mersin’de yine güçlü birrakip ile karşılaşacağız. Bu maçı alarak, grup birincisi olarak diğer grubun 2.si ile oynayıp şampiyon olarak 1. Lige çıkmakistiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İzmir’i, Karşıyaka’yı başarıyla temsiletmeye devam edeceğiz.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv