Bostanlıspor basketbola dev yönetim

  • 0
  • 951
Yazı Boyutu:

Bölgesel Ligdeki hedefi 2. Lig olan Bostanlıspor Basketboldaözerk bir yönetim kurdu. İlk toplantısını dün gece yapan Bostanlıspor BasketbolŞube Yönetimi  şube başkanlığına,Karşıyaka Spor Kulübü’nün tribün liderlerinden, restoran işletmecisi AltarToker’i getirdi.  Toker yaptığıaçıklamada, “Bostanlıspor mahallemizin kulübü. Basketbol takımında formagiydim. Vefa borcumu ödemek için kulüp başkanı Avni Erboy’a önerigötürdüm.  Kendisi sıcak baktı ve şubeyiözerk hale getirerek, kendi yönetimimizi kurduk. Şimdi el ele vererek Karşıyakave Türk basketboluna yepyeni gençler kazandıracağız. Bu oluşum için AvniErboy’a şahsım ve yönetimin adına teşekkür ederim. Avni başkanın talebi halindeBostanlıspor’un diğer branşlarına da destek olacağız” dedi.

Altar Toker başkanlığındaki Bostanlıspor Basketbol ŞubeYönetiminde, Basketbol lisansı halen Bostanlıspor’da olan, Pınar Karşıyaka’nıneski başkanı, KSK’nin başkan adayı Mutlu Altuğ, bir süre önce PınarKarşıyaka’daki genel menajerlik görevinden alınan Levent Türknas’ın yanı sıraşu isimler bulunuyor: Mustafa Celep, Osman Kırkpınar, Egemen Dinçer, CengizBakır, Şekip İriboz, Metin Yıldırım, Serhan Ergüven, Serkan Toktay, ErkanGünindi, Ali Ertan, Süleyman Yakakaral, Güçlü Aydoğdu, Kaan Avcı, Atakan Aylan,Hakan Güngör, Murat Özdil.

Bostanlıspor Basketbol Şube Yönetiminin oluşturduğu transferkomitesi bugün antrenör sorununu çözecek ve hemen transfere başlayacak.  İlk etapta Karşıyakalı boşta kalanoyuncularla görüşülecek.
Altar Toker başkanlığındaki şube yönetim kurulu, kulüp başkanı Avni Erboy ilebirlikte ilk ziyaretini Bostanlıspor Kulübü Onursal Başkanı, Karşıyaka BelediyeBaşkanı Cevat Durak'a yapacak.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv