Bostanlıspor Engin Gençoğlu ile devam...

  • 0
  • 1.123
Bostanlıspor Engin Gençoğlu ile devam...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nin iddialı takımlarındanBostanlıspor, başantrenörü engin Gençoğlu ile devam kararı aldı, nikahtazeledi.

Geçen sezon yeşil kırmızılı ekibin Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nden3.Lig’e yükselmesinde önemli paya sahip olan Engin Gençoğlu ile yola devamkararı alan Bostanlıspor’da Şube Başkanı Serkan Ergüven "Hocamızın geçensezon yaptıkları ortada. Üstüne koyarak devam edeceğinden şüphemiz yok. İkitaraf açısından da hayırlısı olsun" dedi

Engin Gençoğlu ise "Geçen sezon yarın bıraktığımız işibu sene tamamlamak için buradayım. Bu güzel oluşumun içinde olmaktan çokmutluyum" dedi.

1997-2005 Pınar Karşıyaka basketbol okulunda antrenörlüğebaşlayan daha sonra, sırasıyla çeşitli kademe takımlarında çalışıp, A takımakadar yükselen ve A Takımında da Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, MeteBababoğlu, Ahmet Kandemir ve en son da geçen sezon Ufuk Sarıca ile çalışanGençoğlu, Pınar Karşıyaka’nın dışında, Tirespor 2. Lig takımında başantrenörlük(2004-2005), Beşiktaş’ta Murat Didin ve Ergin Ataman’ın yardımcılığı,(2005-2008), Almanya’da (2008-2010) Frankfurt SKYliners, (2010-2012) DusseldorfGiants takımlarında Murat Didin’in yardımcı antrenörlüğünü üstlenmişti.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv