Bostanlıspor Fenerbahçe’den yüzme antrenörü transfer etti

  • 0
  • 829
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor yaz yüzme okulları için Fenerbahçe’nin milliyüzücülerinden Berk Özyurt’u antrenör olarak transfer etti. Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzu’nda yarın başlayacak olan ve kayıtları devameden Bostanlıspor Yaz Yüzme Okulu’nda antrenör olarak görev yapacak olanFenerbahçe’nin eski milli yüzücüsü Berk Özyurt, “Bostanlıspor Kulübü’netransfer olmaktan son derece mutluyum. İzmir’e yepyeni şampiyonlar yetiştirmekiçin heyecanlanıyorum” dedi.
 
Çağatay İnallı yönetimindeki Bostanlıspor Yüzme Okulları’nın 6 kişilik antrenörve cankurtaran ekibinde yer alacak olan milli yüzücü Berk, aynı zamandaBostanlıspor yüzme takımıyla da yarışmalara katılacak. Sualtı Ragbisini deBostanlıspor’da oynayacak olan eski Fenerbahçeli, paletli yüzmede Türkiye’ninen iyi 5 yüzücüsünden birisi.

Bostanlıspor Yüzme Takımı başantrenörü Çağatay İnallı, Bostanlıspor yaz yüzmeokulu’nun kayıtlarının devam ettiğini ifade ederek, “Berk ile antrenör kadromuzdaha da güçlendi. Hatay, Narlıdere, Karşıyaka, Bostanlı, Güzelyalı, Üçkuyular,Balçova’dan servislerimiz mevcut olup, haftada 2 gün yapılacak çalışmalara 5-15yaş grubu kabul ediyoruz. Kayıt için 0554-7351912 numaralı telefonuarayabilirsiniz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv