Bostanlispor galibiyet serisini sürdürdü

  • 0
  • 1.099
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi C Grubu’nda Bostanlıspor sahasında konukettiği Melikgazi Belediyespor’u 21 sayı farkla 82-61 mağlup etti.

Halkapınar Spor Salonu'ndaoynanan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi pota altından Evren Yenice veBirtan Ağargün'ün basketleriyle ilk çeyreği 23-11 önde geçti.  İkinci çeyrekte Kayseri ekibi CanTuğ ve Mehmet Ayyıldız ile üst üste sayılar bularak bitime bir dakika kala34-33 öne geçse de Anıl Özer ve Yılmaz Kırıklı'nın basketleriyle 5-0'lık seriyakalayan Bostanlıspor soyunma odasına 39-34 üstün girdi

Maçın ikinci yarısına müthiş birsavunmayla başlayan ve rakibe kolay sayı şansı vermeyen ev sahibi içerdenBirtan Ağargün, dışardan Anıl Özer'in sayılarıyla son bölüme girilirken63-45'lik farkı yakaladı. Yakaladığı farkı maç sonuna kadar korumayı başaranyeşil kırmızılı ekip sahadan 82-61 galip ayrılarak grubunda 7.maçında5.galibiyetini elde etti.
Bostanlıspor'da Anıl Özer 20 sayıile maçın en skorer ismi olurken; Birtan Ağargün 16 sayı, Aras Bekat 10 sayı,Evren Yenice 11 sayı, Mert Özmutlu 8 sayı, Cemre Özer 6 sayı, Ercan Nalbantlar4 sayı, Yılmaz Kırıklı 3 sayı, Egemen Arıkan 2 sayı, Esad Kırış 2 sayı ilegalibiyete katkı verdiler.
Bu galibiyet ile üst üste üçüncümaçını kazanan ve grubunda ikinci sıradaki yerini sağlamlaştıran Bostanlıspor,haftaya namağlup lider Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv