Bostanlıspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yendi

  • 0
  • 1.309
Bostanlıspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nin 2 İzmir temsilcisiBostanlıspor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor özel maçta karşı karşıya geldi. İzmirFuar Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk maçınaçıkan Bostanlıspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 68-60 mağlup etti.

 

Bu sezon Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi'nde mücadeleedecek olan iki İzmir ekibinden maça hızlı başlayan konuk Bostanlıspor oldu.Sercan Tülek ve Serhat Doğanay'ın pota altındaki etkili oyunuyla yeşilkırmızılı ekip ilk çeyreği 17-13; devreyi de 37-29 önde kapattı. Üçüncüçeyrekte rakibinin üst üste yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren İzmirBüyükşehir Belediyespor skora denge getirse de Oğulcan Sevşim ve Aras Bekat'ınbasketleriyle son bölüme 55-49 üstün giren Bostanlıspor, maç sonuna kadaryakaladığı farkı korudu ve karşılaşmadan 68-60'lık skorla galip ayrıldı.

 

Bostanlıspor'da Sercan Tülek 17 sayı ile maçın en skorerismi olurken; Oğulcan Sevim 16, Serhat Doğanay 14, Aras Bekat 8, Kaan Bekat 6sayı, Cem Bozok 3 sayı, Mert Aykutluğ ve Erdinç Gül 2'şer sayı ile galibiyetekatkı verdiler.

İzmir Büyükşehir Belediyepsor'da ise Sertan Siyah 13 sayı,Furkan Bingölbali 12 sayı ile öne çıkan isimler oldular.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv