Bostanlıspor KSK'nin 101'nci yılını kutladı

  • 0
  • 882
Yazı Boyutu:

BölgeselLigde mücadele eden Bostanlıspor basketbol takımı, Karşıyaka Spor Kulübü'nün101. Yılını kutladı. Tire'de Özel Bilge Koleji maçına "Nice 101 YıllaraKarşıyakamız" yazılı pankartla çıkan Bostanlıspor, rakibini nefeslerikesen zorlu maç sonunda 73-67 yenerek 2. maçında 2. galibiyetini elde etti.

Tire Spor Salonu'nda oynanan maçı Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, BostanlısporBasketbol Şube Başkanı Altar Toker ve şube yöneticilerinin yanı sıra TireBelediye Başkanı Tayfur Çiçek, Pınar Karşıyaka Basketbol Alt Yapı BaşkanıTolkar Karace'nin de izledi.

Pınar Karşıyaka Genç B Takımı oyuncularından kurulu Tire Özel BilgeKoleji-Bostanlıspor karşılaşması adeta nefesleri kesti.

Maça fırtına gibi giren Tire ekibi ilk periyodu 20-9 önde geçti. 2. Periyodu dauzun süre önde götüren Bilge Koleji son saniyede yediği üçlükle devreyi de35-34 geride tamamladı. Üçüncü çeyrekte de üstün oyunun sürdüren ve son bölüme62-52’lik skorla giren Bilgi Koleji karşısında tecrübeli oyuncularıyla oyunaağırlığını koyan Bostanlıspor rakibine 5 sayı bulma şansı verdi ve maçtan 73-67galip ayrıldı.

Maçın sonunda iki takımın dostça birbirlerini tebrik etmesi seyircilerden alkışalırken; özellikle Pınar Karşıyaka’nın gençleri gösterdikleri mücadeleyleherkesin takdirini kazandı.

GENÇOĞLU:‘’ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR’’
Karşılaşmasonrasında Bostanlıspor Baş antrenörü Engin Gençoğlu zamana ihtiyaçlarıolduğunu belirtti. Gençoğlu, “Ligin en son kurulan takımlarından birisiyiz.Oyun sistemimizin oturması için daha zaman ihtiyacımız var. Pınar Karşıyaka’nınpilot takımı Tire Bilgi Koleji maçında da üçüncü çeyrekte 28, son çeyrekte ise5 sayı vermemiz takım sisteminin ve kimyasının oturma aşamasında olduğunungöstergesidir. Ayrıca Pınar Karşıyakalı gençleri göstermiş olduklarımücadeleden dolayı kutluyorum’’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv