Bostanlıspor, lige galibiyetle başlamak istiyor

  • 0
  • 720
Yazı Boyutu:

ErkeklerBasketbol Bölgesel Ligi'nin 1. Grubu’nda mücadele edecek olan Bostanlısporhazırlıklarını tamamlıyor. Bostanlıspor basketbol takımı, ilk lig maçını pazargünü saat 16.00'da Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda BornovaBelediyespor oynayacak.

Ligebaşarılı bir giriş yapmak istediklerini belirten Bostanlıspor Basketbol ŞubeBaşkanı Altar Toker "Takımımızın çok kısa zamanda iyi hazırlandığınainanıyorum. Yönetim olarak onları hiç bir zaman yanlız bırakmadık, desteğimiziesirgemedik. Dört hazırlık maçını da kazanmak bize ve oyunculara özgüven verdi.Karşıyakalı basketbol severleri maçlarımıza bekliyoruz" dedi.AntrenörEngin Gençoğlu, hazırlık döneminin kısa olmasına karşın en iyi şekildehazırlandıklarını söylerken, "Hazırlık maçlarında eksiklerimizi gördük.Maçlarda sonuçtan çok oyun sistemine ve disiplinine önem verdik. Hedefi olanbir takımız. Eksiklerimizi çok çalışarak ve yapacağımız transferlerlekapatacağımıza inanıyorum " dedi.

4 HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANDI
Lige en sonkatılan ve kısa hazırlık dönemini en iyi şekilde kullanarak, takıma "ekipruhu"nu aşılayan Bostanlıspor, dört hazırlık maçını da kazandı.Bostanlıspor, grubunda yer alan Altay (76-36), İzmir Büyükşehir Belediyespor(68-67) özel karşılaşmalarını kazandıktan sonra peşpeşe oynadığı TireBelediyespor'u (64-53) ve son olarak da Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u (83-45)yendi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv