Bostanlıspor Transfere Hızlı Girdi

  • 0
  • 576
Bostanlıspor Transfere Hızlı Girdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu sezon Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nde 2.Lig’eyükselme mücadelesi verecek olan Bostanlıspor  transfere hızlı bir girişyaptı.   Bostanlı Taş Plak Restaurant’ta düzenlenen imza törenineBostanlıspor yöneticileri, basketbolcular ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
 
İç transferde tecrübeli isim Aras Bekat, istikbal vaad edengenç oyuncular Çağatay Kırkpınar ve Yiğit Evren ile sözleşme yenileyen yeşilkırmızılı ekip; Boluspor’dan Serhat Doğanay, Best Balıkesir’den Oğulcan Sevimve İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Cem Bozok’u kadrosuna kattı.

İmza töreninde konuşan Altar Toker, Avni Erboy’un kıvılcımıile çıktıkları yolda Bölgesel Lig’den 3.Lig’e yükselme başarısınıgösterdiklerini belirtirken  “Geçen sezon 3.Lig’e yükselme başarısınıgösterdik. Şimdi sıra 2.Lig’de. Hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzuoluşturmaya başladık. Bugün startı verdik. İlerleyen günlerde çok ciddiisimleri de kadromuza katarak iddiamızı kanıtlayacağız. İdari ve teknikkadromuza inancımız tam. Bu sezonun sonunda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz’’dedi.

İmza atan altı ismin dördünün Karşıyaka altyapısındanyetiştiğini söyleyen Toker sözlerine şöyle devam etti:
“Amacımız Karşıyakamızın altyapısından yetişip A Takımda forma şansı bulamayangençlerimizi bünyemize katarak onların pişmesini sağlamak ve ileride tekrarKarşıyakamızın formasını giymesini sağlamak. Bu gençlerimiz belki de buradanMilli Takımlara kadar yükselip Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil edebilecekseviye ulaşacaktır. Bu yüzden yaptığımız işin doğruluğunun ve bir o kadar daciddiyetinin farkındayız.”
Toker,  Ottoman Otelleri ve Kuşadası Long Beach Otel’in sahibi RaufAktarlı’nın ana sponsor olduğunu da ifade ederek, “Kendisine minnettarız. RaufAktarlı’nın bize duyduğu güven hedefimize ulaşmada bizleri daha da kamçılıyor.Tabii ki sadece Rauf Bey’in desteği değil Büyükşehir Belediye Başkanımız AzizKocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar veKarşıyakalıların yanımızda olduğunu bilmek bize güç verecek” diye konuştu.

İmza töreninden sonra yöneticiler, sporcular ve medyamensupları birlikte akşam yemeği yedi...

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv