Bostanlıspor'un 3.lig'deki grubu belirlendi

  • 0
  • 710
Bostanlıspor'un 3.lig'deki grubu belirlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu sezon yeniformatıyla ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi'ndefikstür çekimi dün İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenirken; ligdeşampiyonluk mücadelesi verecek olan Bostanlıspor B Grubu'nda yer aldı.


B Grubu'nda Bursa'dan Bursaspor ve Tofaş Gelişim; İstanbul'dan Işıkspor;Ankara'dan Maliye Milli Piyango; Antalya'dan Kepez Belediyespor; Balıkesir'denBandırma Kırmızı; Edirne'den Trakya Üniversitesi Meriçspor, Tekirdağ'dan ÇorluBelediyespor; Batman'dan Batman Petrol; Kayseri'den Melikgazi Belediyespor;Konya'dan Selçuklu Belediyespor ile 22 hafta sürecek uzun maratonun sonunda2.Lig'e yükselme mücadelesi verecek olan Bostanlıspor, ligin ilk haftasında 18Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

Serkan Ergüven: ‘‘3.Lig’deki tek semt takımıyız’’
Kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Bostanlıspor Basketbol Şube BaşkanıSerkan Ergüven öncelikle tüm takımlara başarılar dilerken şunları kaydetti. ''Ligde belediye, üniversite, şirket ve şehir destekli takımların yanında teksemt takımı olan Bostanlıspor olarak sezon sonunda şampiyonluktan başkadüşüncemiz yok. Bu yolda var gücümüzle çalışarak seneye 2.Lig'de yer alacağız''dedi... 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv