Bostanlıspor’un 7 oyuncusu Milli Takıma seçildi

  • 0
  • 567
Yazı Boyutu:


Bostanlıspor’un rekorlar kırarak, hiç yenilmeden ve hiç golyemeden Türkiye Bayanlar Sevens (Yedili) Ragbi Şampiyonu olan takımının yedioyuncusu da A Milli Takıma seçildi.


28 Haziran’da Litvanya’da Litvanya Bayan Milli Takımı ilekarşılaşacak olan Bayanlar Sevens Ragbi Milli Takımına davet edilenBostanlıspor bayan ragbicileri Nermin Cem, Esen Gül, Ecem Narlıdere, NazlıcanErdoğan, Yonca Şentürk, Eda Ergül ve Bilgesu Aydın “milli formayı Avrupa’da dabaşarıyla temsil edeceğiz. Milli takıma davet edilmekten son derece mutluyuz”dediler.


Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı gösteren bayan ragbicilerinin AMilli Takıma “takım olarak” davet edilmesiyle son derece gurur duyduklarınıifade eden Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “çocuklarımız sahada döktüklerialın terinin karşılığını şampiyonluktan sonra, onurlu bir görev olan millitakıma davet edilmekle aldılar. İnanıyorum ki milli takımda da çok başarılıolacaklar. Bostanlıspor olarak kendilerini bir kez daha kutluyor vebaşarılarının giderek artmasını diliyoruz. Milli takımlara oyuncu vermeyebaşladık. Hem de takım olarak maçlarda ilk yedide başlayan, yedi oyuncumuzunmilli takıma davet edilmesi son derece önemli. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv