Bostanlıspor'un Başarısı Esnafı Harekete Geçirdi

  • 0
  • 546
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor'un çeşitli branşlarda Türkiye çapında veliglerden gelen başarılı sonuçlarından sonra basketbolda 3. Lige çıkmasıKarşıyakalılar'ı sevindirirken, Bostanlı esnafını da harekete geçirdi.
 

Bostanlı'daki esnaf ve iş adamları bir araya gelerek basketbolşubesine maddi destekte bulundu. Kulübün basketbol şubesine bağış yapanBostanlılıların ilgisi karşısında son derece mutlu olduklarını ifadeeden Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Ergüven, "bu ilgiye karşılıksızkalmayacağız ve basketbol takımımızı 2.Lige çıkaracağız" dedi.

Ergüven, "ben de bir Karşıyakalı, Bostanlı esnafı olarak son yıllardamahallemizin, semtimizin adını taşıyan spor kulübünün başarılarını duydukçamutlu oluyordum. Benim gibi pek çok esnaf bu durumdaydı. Basketbol ŞubesineKarşıyakalılar olarak destek olma kararı verdik. Özerk yönetimimiz son anda daolsa bir takım kurdu. Birlik, beraberlik içinde takımımızı belediyetakımlarının bulunduğu grupta ikinci olarak 3.Lige taşıdık.Bu başarımızkarşısında Bostanlı esnafı bize destek oldu. Öküz,  Mavra Restaurant,Deniz Restaurant, Red Cat Bistro Lounge, Sarta mühendislik, Konsept Dersanesi,Kumrucu Ömür, Kumrucu Şevki, Pars Petrol, Stonerock, Genpower Generator, House44 Restaurant-Bar ilk etapta maddi yardımda bulundular. Bağışlarından çok, bizeolan güvenleri ve destekleri gücümüze güç kattı. Daha da mutlu bir şekilde2. Lig için kollarımızı sıvadık" diye konuştu.

Son hafta bay takım olması nedeniyle maç yapmayacak olan Bostanlıspor basketboltakımı, oyuncularına 3 gün izin verdi. İzin sonrası çalışmalar devam edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv